slika
1 od 1

MOJ ŠESTI OKTOBAR Milorad Komrakov

800 din

Šabac
Korišćeno
4
0
pre 10 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
svastarnica
Član od 25.06.2009.
kp izlog

29125) MOJ ŠESTI OKTOBAR , Milorad Komrakov , Autorsko izdanje Beograd 2009 , Knjiga je zbirka dokumenata i autentičnih svedočenja, kazao je Komrakov, koji sebe smatra prvim lustriranim novinarom i dodao da ona govori o jednom vremenu kada se pričalo da neće biti `revanšističke metle`.
`Knjiga je ilustrovana fotografijama, beleži primere revanšizma u nekim medijima posle 5. oktobra 2000. godine i pokazuje kako se tiho sprovela lustracija nekih novinara u oslobođenim sredstvima informisanja`, rekao je Komrakov.
`Moj šesti oktobar` je knjiga koja se lako čita, jer je sve što je u njoj napisano veoma zanimljivo, kazao je recenzent knjige, novinar Dragan Kojadinović.
Kojadinović je naveo da bi bilo mnogo bolje da se sve opisano u knjizi nije dogodilo čoveku čiji je jedini greh, po njegovim rečima, `bio što je sledio uređivačku politiku svoje kuće`.
Bivši direktor TV Studio B i nekadašnji ministar kulture ocenio je da knjiga otvara mnoga pitanja na koja nema odgovora.
Postavlja se pitanje da li će se ikad rasvetliti šta se dogodilo 5. oktobra u televiziji Beograd i da li je iko imao pravo da fizički nasrne na Milorada Komrakova ili bilo kog drugog radnika, kazao je Kojadinović.
On je dodao da je `verovao da će doći bolje vreme u kome će novinari biti slobodni i u kome će slobodno moći da rade` i ocenio da tog vremena nema ni danas.
mek povez, format 14 x 20,5 cm , ćirilica, ilustrovano, 363 strane

ID Oglasa: #153184239
Informacije

Комуникација искључиво преко порука сајта Купујем продајем. Не шаљем поузећем члановима без рејтинга или са негативним оценама због непреузимања пошиљки. Сви артикли се могу преузети лично у Шапцу на адреси краљице Марије број 5 у термину по договору.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.