slika
1 od 1

Šta je sreća? / Fernando Trijas de Bes, Aleks Rovira

390 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
40
0
pre 22 dana
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Srdjan online
Član od 31.10.2014.
Svi oglasi

Šta je sreća? : kreiranje ličnog uspeha u životu i poslu / Fernando Trijas de Bes, Aleks Rovira

 

Beograd 2004. Tvrd povez, zaštitni omot, 112 strana.
Knjiga je odlično očuvana.
R27

 

"Suprotno onome u šta mnogi veruju, Sreća nije nešto što se dešava samo nekima koji ne rade ništa. Sreća je nešto što može da se desi svakome od nas, ako nešto uradimo. A to nešto se sastoji iz stvaranja uslova koji će osigurati da te mogućnosti - koje postoje za sve nas - ne umru kao seme deteline sa četiri lista koje pada na neplodnu zemlju. Ova knjiga je pisana osam sati bez prekida. Medutim, trebalo nam je preko tri godine da je pripremimo. Neki ljudi će samo pamtiti tih osam sati. Drugi će samo pamtiti te tri godine. Prvi će smatrati da smo samo imali sreće. Drugi će verovati da smo stvorili uslove za Sreću. " - odlomak iz knjige


"Čudesna i magična knjiga koja vas dira pravo u srce. Mislim da će očarati i odrasle i decu kao što su pre njih to učinili "Mali princ" i "Galeb Džonatan Livingston". - Spenser Džonson, autor knjiga "Ko je maznuo moj sir" i "Poklon"


"Nećete imati mnogo sreće ako činite pogrešne korake. Ova knjiga tu bitnu činjenicu odmah pojašnjava i uči vas kako da najbolje iskoristite sreću! ! ! " - Jack Trout (Menagement guru)


"Ova knjiga je efektna i nadahnuta. Jasno nam ukazuje na to zašto neki imaju a drugi pak nemaju uspeha u životu. U sreći je mala tajna. " - Marco Jesi, President Pepsicio Europe.

ID Oglasa: #85815034
Informacije

Zamolio bih vas da me ne kontaktirate za parkirane oglase.

Ne šaljem dodatne fotografije.

 

Hvala.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.