slika
1 od 1

Emocije - Zoran Milivojević

2.288 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Novo
1.158
19
pre 37 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boban
Član od 16.06.2011.
Svi oglasi

 

"Emocije", kapitalna knjiga autora Zorana Milivojevića, predstavlja originalnu teoriju o emocijama koja se ističe kao jedna od retkih grand teorija o ovoj kompleksnoj temi. Ovo izdanje pruža detaljan pregled najvažnijih emocija, istražujući širok spektar emocionalnih stanja - od želje i sviđanja do samoljutnje, mržnje ili dosade.

Knjiga pomaže čitaocima da bolje razumeju i razjasne različite emocionalne kategorije s kojima se susreću u svakodnevnom životu. Autor pruža dubok uvid u emocionalne procese, pomažući čitaocima da se lakše nose sa stanjima koja ih muče, kao što su zaljubljenost, dosada, strah, tuga, usamljenost ili uvređenost.

U ovom dopunjenom i izmenjenom izdanju, autor dodaje nova poglavlja o temama kao što su usamljenost, uvređenost, kao i osećanja lepog i ružnog. Kroz jasan i razumljiv stil pisanja, Milivojević istražuje puteve emocionalne inteligencije i pruža praktične savete za prevazilaženje negativnih emocionalnih stanja, kao i za pametno uživanje u pozitivnim emocijama.

Iako je prvobitno namenjena stručnjacima i studentima, knjiga je napisana na način koji je pristupačan svakom čitaocu. Čitanje ove knjige garantovano doprinosi povećanju emocionalne pismenosti i omogućava dublje razumevanje i upravljanje sopstvenim emocionalnim životom.

 

Povez knjige : tvrd

Strana : 768

Format knjige : 14 x 20

Pismo : latinica


 

 

 

Povez knjige : tvrd

Strana : 768

Format knjige : 14 x 20

Pismo : latinica

ID Oglasa: #14881391
Informacije
Poštovani,
Zbog velikog broja nivelacija koje dobijamo od dobavljača postoji mogućnost da cena na oglasu nije tačna.
Radimo na tome da sve cene ispravimo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.