slika
1 od 1

KLJUC mentalne snage Dr. Nil Nidli

900 din

Trstenik
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 29 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Traganja Knjige
Član od 12.02.2024.
Svi oglasi
KLJUČ MENTALNE SNAGE Dr. Nil Nidli

 

Mentalna snaga je osnova dugoročnog uspeha. Uspešni ljudi su izvrsni u odlaganju zadovoljstva, odolevaju izazovima i u stanju su da prevaziđu strah da bi uradili ono što je potrebno. To, naravno, ne znači da se ne boje – već da su hrabri. Oni ne utvrđuju samo prioritete, već neprekidno rade na onome što smatraju značajnim.

Kao što možemo da oblikujemo mišiće upornim i redovnim fizičkim vežbanjem, tako možemo da utičemo na svoju mentalnu snagu. Regulisanjem misli, upravljanjem svojim emocijama i ponašanjem podstičemo razvoj mentalnih snaga u svakodnevnom životu. Ključ kvalitetnog života ne krije se u materijalnim dobrima i statusnim obeležjima modernog vremena, već u mentalnim snagama onih pojedinca koji se nose snažno sa izazovima modernog vremena.

Knjiga opisuje zakonitosti funkcionisanja ljudskog bića i otvara pred nama novu perspektivu jačanja volje kroz adekvatnu dijagnostiku uzroka koji nas mogu blokirati u razvoju naših potencijala. Svako može biti mentalno jak. Upoznajte kako!

ID Oglasa: #163218652
Informacije

Placanje pouzecem, roba se salje post express - om.

 

Pogledajte i nase ostale oglase klikom na "Svi Oglasi"

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.