slika
slika
slika
1 od 3

Otkrivanje životnih zakona - John Marks Templeton

1.500 dinFiksno

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
7
0
pre 23 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Jupiter online
Član od 14.12.2011.
kp izlog

Otkrivanje životnih zakona - John Marks Templeton
Izdavač i godina: Mozaik knjiga, 2003.
Broj stranica: 304
Povez: tvrdi
Format: 24 x 17 cm
Stanje: vrlo dobro, kao na slici. Unutrašnjost bez podvlačenja. Po negde na stranicama prisutne blede žute flekice koje ne utiču na čitljivost.

Knjiga životnih zakona prepuna je mudrosti koje autor crpi iz svetih spisa najznačajnijih svetskih religija i raznih škola filozofske misli, kao i od naučnika, umetnika, istoričara. Cilj joj je pomoći ljudima svih životnih dobi da nauče više o univerzalnim životnim istinama i transcendiraju savremeno doba i posebnosti pojedinih kultura.

John Marks Templetona je duhovna načela izneo kao delotvorna, praktična i provediva pomagala kojima čovek može doći do radosnog i korisnog života. Dve stotine odabranih životnih zakona nude važne pouke za životni put koje svako od nas može naučiti i odlučiti se za život u skladu s njima. Svaki je zakon predstavljen u obliku zasebnog eseja, s primenama, mišljenjima, pričama, primerima i navodima koji naglašavaju valjanost tog zakona. Knjiga životnih zakona će vas nadahnuti, ali i podstaknuti i pomoći vam da dublje promislite o zakonima prema kojima živite te da uberete plodove njihove praktične primene.

ID Oglasa: #161657976
Informacije

** BESPLATNA ISPORUKA NA TERITORIJI CELE SRBIJE UZ PREDHODNU UPLATU NA TEKUĆI RAČUN ! !!

(ne važi za postexpress /dexpress, slanje pošiljaka pouzećem ,
kao ni za slanje pošiljaka van teritorije Srbije) za sve knjige kupljene sa našeg naloga:

https: //knjiganadlanu. kpizlog. rs/

https: //www. kupujemprodajem. com/user. php? action=welcome

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.