slika
1 od 1

POGLED SA VRHA Zig Ziglar

600 din

Šabac
Korišćeno
2
1
pre 11 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Svastarnica
Član od 25.06.2009.
kp izlog

61691) POGLED SA VRHA , Zig Ziglar , Vulkan Beograd 2022 , popularna psihologija
Jedina razlika između onih koji uspeju i onih koji ne uspeju – bez obzira na područje njihovog delovanja – nije razlika u „ talentu“ . Oni koji se popnu na vrh imaju san i san ima njih. Oni se posvećuju ostvarenju tog sna sa tvrdoglavim strpljenjem i istrajnošću. Posvećenost stvara konzistentan, entuzijastični trud koji neumitno vodi ka sve većim i bogatijim nagradama.

Idejnu okosnicu knjige predstavlja teza da zapravo postoji veoma malo beznadežnih situacija – postoje samo ljudi koji gube nadu suočeni sa takvim situacijama. To je razlog zašto ćete na svakoj novoj stranici nalaziti „ graditelje nade“ , jer kada zagusti, tada oni puni nade nastavljaju dalje. Zig Ziglar, jedan od najvećih motivatora našeg doba, u svom bestseleru opisuje kako je moguće dosegnuti ono što svaki čovek najviše želi od života – da bude srećan, zdrav i razumno prosperitetan. Pogled sa vrha će vas ubediti da razvijete ono što imate kako biste dostigli svoj maksimum – karakter vas podstiče na to da ujutru ustanete iz kreveta; posvećenost vas nagoni na akciju; vera, nada i disciplina omogućavaju vam da istrajete do kraja. Ono što možete da uradite može biti zapanjujuće!
mek povez, format 14,5 x 20,5 cm , latinica, 318 strana

ID Oglasa: #166226566
Informacije

Комуникација искључиво преко порука сајта Купујем продајем. Не шаљем поузећем члановима без рејтинга или са негативним оценама због непреузимања пошиљки. Сви артикли се могу преузети лично у Шапцу на адреси краљице Марије број 5 у термину по договору.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.