slika
1 od 1

Pahuljice, stare i nove : duhovne misli

900 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
17
1
pre 23 dana
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Srdjan
Član od 31.10.2014.
Svi oglasi

Pahuljice, stare i nove : duhovne misli / Ljudevit Anton Maračić


Zagreb 2009. Mek povez sa klapnama, ilustrovano, format 20×20,5 cm, 286 strana.
Knjiga je veoma dobro / odlično očuvana.
K3

 

Zbirka priča, anegdota, misli, poslovica koje imaju za cilj potaknuti na razmišljanje i djelovanje te odmoriti od napora svakodnevice. S puno primjera i malo komentara kako bi se očuvala autentičnost bez moraliziranja, autor, franjevac konventualac, navodi mnoštvo sitnica iz svakodnevice koje čovjek ne primjećuje ili dovoljno često ili dovoljno intenzivno ili uopće. Knjiga je bogato ilustrirana fotografijama iz prirode.


— — — — — —


Ljudevit Anton Maračić, autor ovog djela, rođen je 1938. u Premanturi kod Pule. Pripada Redu franjevaca konventualaca.
Nakon što je 1963. diplomirao iz teologije, šest godina kasnije diplomirao je iz hrvatskog jezika i književnosti. Preko 25 godina svećeničkog života proveo je kao glavni urednik "Veritasa". Neko vrijeme služio je u svojoj matičnoj Hrvatskoj provinciji sv. Jeronima kao provincijski ministar, a nekoliko je godina potom službovao u Vatikanu kao redoviti penitencijar u bazilici sv. Petra. Sada živi u Zagrebu u samostanu na Svetom Duhu.

ID Oglasa: #90794201
Informacije

Zamolio bih vas da me ne kontaktirate za parkirane oglase.

Ne šaljem dodatne fotografije.

 

Hvala.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.