slika
slika
slika
slika
1 od 4

(1899. godina) Ivkova slava - Stevan Sremac

200 din

Mladenovac
Dostupno odmah
6
0
pre 9 dana
Filip
Član od 12.09.2013.
Svi oglasi

Knjiga u vidno lošem spoljašnjem stanju. Međutim, knjiga ima dobro očuvane unutrašnje strane a uzimajući u obzir da se po ostalim oglasima kreću u opsegu 700 - 2000 dinara, a da iz ove i dalje može da se čita, maksimalno snižena cena da nadomesti za loše stanje knjige.

Knjizi na početku fali par strana, gde je naziv autora i sl. Godinu izdanja knjige nisam mogao da utvrdim na samoj knjizi, ali na osnovu korice sam prema ostalim oglasima zaključio da je iz 1899. godine.

Opis stanja: Knjiga spolja loše očuvana, što se vidi i sa slika. Korica tvrda, još uvek se drži za samu knjigu, ali kao što se vidi odvojila se više od 50%. Unutrašnjost gde je tekst je jako dobra. Prva, poslednja i pretposlednja strana knjige (i još dve pri početku rečnika) ižvrljane. Poslednjih 10 strana (na kojima je rečnik) su se odvojile od knjige u potpunosti. Prvih 30 strana su se skoro pa odvojile.

Unutrašnjost knjige, gde je samo delo za čitanje, je dobro očuvana. Ima delova gde je podvlačeno, pisano, štiklirano, ali ništa ne smeta prilikom čitanja.

ID Oglasa: #166197370
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.