slika
1 od 1

Američki cimerski eksperiment Elena Armas

1.200 dinFiksno

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 29 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Biserka
Član od 07.02.2023.
Svi oglasi

Rouzi Grejam ima problem.

Tačnije, nekoliko problema.

Nedavno je napustila dobro plaćen posao da bi se usredsredila na svoju tajnu karijeru pisca ljubavnih romana. Nije rekla svojoj porodici, a pritom ima i užasnu kreativnu blokadu. A onda se i plafon njenog stana u Njujorku maltene obrušio na nju. Srećom, ima rezervni ključ od stana svoje najbolje prijateljice Line, koja je van grada. Ali Rouzi ne zna da je Lina već ustupila stan svom rođaku Lukasu, koga Rouzi poslednjih nekoliko meseci – u nedostatku bolje reči – proganja na In STRAGRAM. Lukas deluje voljno da joj pritekne u pomoć, poput španskog viteza na belom konju. Samo što se ovaj vitez šeta unaokolo u peškiru, sa očaravajućim osmehom i neodoljivim akcentom. Ah da, uz to i odlično kuva.

Lukas nudi Rouzi da ostane s njim u stanu, barem dok ne pronađe neki pristupačan privremeni smeštaj.

A onda predlaže smeo eksperiment kako bi joj pomogao da prizove svoju spisateljsku muzu i ispoštuje krajnji rok za svoj drugi roman: poziva je na niz eksperimentalnih izlazaka koji bi trebalo da probude njenu romantičnu inspiraciju. Rouzi nema šta da izgubi. Njena blesava onlajn zaljubljenost potpuno je pod kontrolom — ali Lukasovo vreme u Njujorku je ograničeno, a šest nedelja možda neće biti dovoljno ni za nju ni za njen rok.

 

FORMAT: A5 

POVEZ: MEK POVEZ

BROJ STRANA: 448

ID Oglasa: #165120266
Informacije

Slanje je isključivo kurirskom službom Postexpress. Cena dostave je 350 dinara.

Slanje isključivo nakon uplate.

Lično preuzimanje je moguće u Beogradu - Dubrovačka ulica na Dorćolu.

064/1196-845

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.