slika
1 od 1

Izum Hugoa Cabreta

999 din

Beograd | Rakovica
Kao novo - nekorišćeno
100
3
pre 14 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Goran
Član od 28.09.2013.
Svi oglasi
"Priča koju ću podijeliti s vama zbiva se 1931. godine pod krovovima Pariza. Tu ćete upoznati dječaka koji se zove Hugo Cabret, a nekada je, vrlo davno, pronašao tajanstven crtež, koji mu je zauvijek promijenio život. . . "

Ovim riječima mađioničara, profesora Alcofrisbasa, počinje uzbudljiva priča o Hugou Cabretu, dvanaestogodišnjem nahočetu i lopovu, dječaku prepunu tajni. No nećete ovdje upoznati samo njega, malog urara, koji živi u sobičku skrivenu iza zidova pariškog kolodvora - tu su i jedna neobična djevojčica, i jedan zagonetni prodavač igračaka, i ključ za ne-zna-se-što, i mehanički čovjek koji za sve njih čuva poruku iz prošlosti.

Originalan i jedinstven, ovaj roman u riječima i slikama fantazija je i spomen na uzbudljive početke jedne umjetnosti, na maštu i snove, heroje i magiju prvih dana filma.

Možda će ga baš zato, nakon što je već osvojio milijune čitatelja diljem svijeta, na veliko platno prenijeti Martin Scorsese, s Benom Kingsleyjem, Judeom Lawom, Sachom Baronom Cohenom u glavnim ulogama. . .
ID Oglasa: #38373234
Informacije

Lično preuzimanje je preko celog dana u Resniku.

Ne šaljem van Srbije.

Slanje preporučenom tiskovinom, posle uplate na račun iznos knjige i tiskovine.

Šaljem i kao CC paket i Post Expresom.

Pouzećem samo članovima sa pozitivnim ocenama.

Ne slikam naknadno Sadržaj i ostale listove.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.