slika
slika
1 od 2

Monstrumska skola Lizi Harrison komplet

699 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
3
1
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Veljko
Član od 23.08.2016.
Svi oglasi
Prodajem 3 knjige u kompletu za 700 dinara



Naslov: Monstrumska škola
Autor: Lizi Harison

Dobro došli u školu u kojoj se čudovišno pretvara u urnebesno, a biti In je Out.

Svako se bar jednom zapitao kako bi bilo da zaista postoje čudovišta iz knjiga i filmova. Kako bi izgledalo da u našoj ulici žive zombiji, mumije, vampiri, vukodlaci i ostala fantastična bića? I da li bi stvarno bili fantastični u pozitivnom smislu ili ipak zla noćna stvorenja od kojih valja bežati glavom bez obzira?

Otkrijte kako izgleda život tinejdžera-čudovišta u Salemu. Frenki Štajn je prelepa petnaestogodišnjakinja, blistave crne kose, savršenih crta lica i vitkog tela. Ali koža joj je zelena poput peperminta, vrat joj ukrašavaju zavrtnji a udovi su joj spojeni šavovima. Uprkos tome, ona shvata koliko je posebna i voli sebe takvu kakva jeste. .. sve dok se ne sretne s „normalcima“. Mogu li oni da vide njenu lepotu ili su zaslepljeni predrasudama?

Frenki će morati da se suoči s nevoljama kao i svaka tinejdžerka koja pati zbog neke sitne nesavršenosti – velikog nosa, klempavih ušiju, malih grudi, tankih usana, spisak je beskrajan i izgleda strašnije nego što jeste. Kroz te muke ona će prolaziti zajedno sa svojim najboljim drugaricama: vampiricom koja skriva očnjake, vukodlačicom koja krije bujno krzno. ..

Devojke iz Monstrumske škole biće suočene s najtežom lekcijom tokom sazrevanja: nauči da voliš sebe bez obzira na to koliko se razlikovao od drugih.

Izdavač: Laguna
Godina izdanja: 19. oktobar 2012
Format: 13x20 cm
Povez: Mek
Pismo: Latinica
ISBN kod: 9788652110018
ID Oglasa: #165934990
Informacije

Postovani, uvek sam tu za dodatne informacije. Licno preuzimanje je moguće na lokaciji koja meni odgovara. Sve troskove dostave kurirskoj sluzbi placa kupac. Ne odgovoram za eventualna ostecenja nastala prilikom transporta. Klikom na SVI OGLASI pogledajte moje oglase. Preporucujem uplatu na racun, zbog Vase ustede. Unapred zahvalan!  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.