slika
1 od 1

Kako crtati životinje postupni vodič za početnike

500 din

Šabac
Korišćeno
6
2
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
svastarnica
Član od 25.06.2009.
kp izlog

60297) Kako crtati životinje , Suzi Hodž , Logos art Beograd 2008 , Postupni vodič za početnike sa 10 projekata
Knjiga Kako crtati životinje je neophodan priručnik za početnike koji žele da nauče osnove i uživaju u crtanju. Sadrži deset praktičnih demonstracija koje su date u postupnim fazama rada. Knjiga prikazuje kako se crta različitim sredstvima, uključujući grafitnu olovku, pera i mastilo, ugalj, kredu i pastelne olovke. Sadrži i informacije o priboru i materijalima i pristupačan priručnik o osnovnim tehnikama. Suzi Hodž, autorka ovog izuzetnog priručnika, iskusna je umetnica, autorka i učiteljica koja ima izrazitu sklonost ka umetničkom obrazovanju.
mek povez, format 21 x 27,5 cm , ilustrovano u boji, latinica, 79 strana

ID Oglasa: #160480117
Informacije

Комуникација искључиво преко порука сајта Купујем продајем. Не шаљем поузећем члановима без рејтинга или са негативним оценама због непреузимања пошиљки. Сви артикли се могу преузети лично у Шапцу на адреси краљице Марије број 5 у термину по договору.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.