Kocić Boško

Vranje

Član od: 08.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Kosilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Obican lazov , laze me nedelju dana za kosacicu te neradi aks vikendom te ovo te ono , trazio sam mu kod za posiljku nije mi poslao . Nije ispostovao nista a adresu je dobio za slanje nadam se da nece zloupotrebiti to
Poštovani, sve ovo što ste objavili tj ocenili mogu samo da kažem da ništa od toga nije istina što ću i dokazati prepiskom koju imam sa vama a i potvrdom iz Aksa da sam robu poslao još 04.05.kad ste i obavešteni.Broj koji ste nam prosledili kao kontakt osobu prilikom preuzimanja nije tačan tj javila se žena I negira da je osoba koju ste nam vi rekli.Tako da sve članove ovim putem obaveštavam da član naručuje i daje lažne informacije.Da dodam još nešto kada smo tražili broj telefona ovog člana on nije hteo da pošalje svojoj kako bi se čuli.

Alati i oruđa > Motorne testere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam motornu testeru kod njega rekao da je ispravna i da je spremna za rad da nema mane, testera samo upali i nece da sece gusi se i gasi se totalni krs, zaobidjite ga u sirokom luku, posto je pocinio krivicno delo bice prijavljen policiji ukoliko ne vrati novac. Ne odgovara vise na poruke i ne javlja se na tel.
Odgovor na Kp Obzirom da sam imao stomačni virus pa pa sam legao ranije i uspavao se. Sutradan ujutro vidim poruku i propušten poziv. Prvo sam gos. Miroslav ukazao na to da u oglasu stoji da je testera iz inostranstva. Ja je nisam koristio i probao u seču al zato pre nego što se o svemu dogovorimo poslaću Vam snimak rada na Viber u trajanju od skoro 2 min. Na tom snimku se vidi da se m. testera nijednom nije ugasila i da je visela na kanapu sa odličnom kompresijom. G. Miroslav mi se zahvalio na snimku, dogovorili oko cene. Na prvoj poruci gde on uvredljivo " jeli bre sta si mi poslao ovaj krš itd i sledeća poruka a pošto se nisam javljao jer sam spavao on poručuje da sutra do 12h njemu uplatim novac sa datim žiro rac. ili će me prijaviti upoliciju za krivično delo. Ja sam porukom" pare uopšte nisu problem da Vam se vrate,al sta ćemo sa testerom" a gsp. Miroslav " Ne treba da mi vraćaš novac neka ti je na čas." A ja sam njemu ukazao da nisam nikog prevario u životu a pogotovu cenjenog kupca Miroslava i da mi novac nije bitan nego da sam najsrecniji kad je kupac zadovoljan. Radi obostranog zadovoljstva predložio i izvršio da posndetom pošaljem 2000din za pregled Testere kod njegovog majstora. On se složio i meni priznao da je sinoć bio i revoltiran i dao mi negativnu ocenu i da će pokušati dok nije objavljena na Kp. Ja sam se zahvalio i ako ne može da skine neg. ocenu uopšte nije problem al da sam čist pred Bogom Na kraju da podvučem da smo rešili problem na obostrano zadovoljstvo. Poz za ekipu sajta Kp
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.