KOCMAN

Veliko Gradište

Član od: 26.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Obavili smo trgovinu 16.12.2015 danas je 12.01.2016 skoro mesec dana se nejavlja da ce resiti hard disk (bar jedan od ukuno dva) ali njega bole bas da i misli da cu precutati ! Kupio sam dva laptopa na kome je u oglasima pisalo da su uredji Ispravni sto nije bilo tacno, oba hard diska takoreci Mrtva, obavestio sam ga istog trena kada sam ukljucio laptopove i proverio hard diskove, poslao sam mu i slike testova na sta je on i pristao da ce resiti i do dan danas Ne zeli da resi. Mislim da nije u redu lagati za sitnih 15-20e ali ako je dogovor onda to treba da se i Ispostuje ! Veliki Minus sa moje strane ! Nije mi stalo za hard diskove vec za Obraz jer dogovor treba Postovati !
Svako pitanje koje si postavi pre kupovine sve sam ti odgovorio,nista nisam precutao,nisi me pitao stanje hardova da si pitao rekao bih ti.Ti posle svega mi dajes negativnu,nikada u zivotu nisam nikoga prevario a nisam ni tebe dobio si ih za jeftine pare,rekao sam ti kad bi bude ispao neki hard da ti posaljem ali nisam nista dobio jos,ostalo je na,tome da ti se javim.Sramota,mogao si me jos neki put kontaktirati u vezi toga,javljao sam ti se svaki put kada si me kontaktirao,dzabe ti tvojih ocena kad za neki sitan novac mozes nekom da pokvaris rejting oglasa.Nisi prijatelju u pravu.....sramota,sramota.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.