Kod Dalibora Najpovoljnije 061

Kikinda

Član od: 13.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dok smo se dopisivali, sve je bilo ok, a kad mi je stigao telefon, nije bilo onako kako je pisalo u oglasu. Napisao je da je kao nov 9.5 od 10, a nema ni veze! Lajsne su bile oguljene, a na jednoj slici koju je postavio izgledao je kao nov, sto znaci da nije bila slika od tog telefona nego kod zna od kog. Pozvao sam ga odmah da mu kazem sta je i kako, da nije to to sto mi je poslao, on nije hteo da prihvati da mu vratim mobilni. Na zalost moram da mu dam negativnu jer nije ispao fer! Jos me je i blokirao za komunikaciju, ali zaboravio je da mogu da ga ocenim. A za ovaj oglas ocenila ga je druga osoba, verovatno neki drugar ili neki njegov drugi profil.
Ovo sto je ovaj Covek napisao Nije tacno Mozete pogledati po mojim Ocenama, Nikoga nikad nisam prevario niti sam Lagao on je prvi koji mi je dao negativnu ocenu bez razloga posto je moj tel. maltene bio nov ja sam ga licno koristio Razlog kao kao imao je tackice na Lajsnici to je sav razlog a pravi razlog je Hteo je da vrati Tel. posto je u Medjuvremenu Neko iz Njegovog grada Krusevca postavio na kp. isti takav tel. za 140E a ja sam hteo da Vrati ali sam se predomislio posto je bio jako Drzak mozda cega on namerno pokvariti ili Oderati i nemogu mu nista Pre toga sam iste takve tel. S3 Prodao i niko mi se nije zalio samo On posto je nasao jeftinije on je mislio da ja nisam video na kp. da je nasao Jeftiniji Ne saradjujte sa Njim jako je tezak Covek bez Razloga mi je dao Negativnu ocenu ali meni to Ne Smeta nema Veze !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.