kofernjaca

Beograd | Novi Bg.

Član od: 10.07.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Haljine

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati svaku saradnju sa ovom osobom. Ne postuje nikakav dogovor iako je bila ispostovana od pocetka od strane mene. Paket nije mogla da preuzme 22 radna dana pod opravdanjem da su joj deca bolesna i na kraju se paket vratio meni i ja treba da snosim te troskove. Nisu to velike pare u pitanju, al svakoko je ogromno nepostovanje. Plus sto je slagala 3x puta na pitanje kada ce preuzeti paketa.

Odeća | Ženska > Haljine

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket poslala 21.7.2022 nije podugnut do isteka 20dana opominjala da podigne kad je krenuo da se vraca preusmerila ga ponovo sebi i opet nije podigla danas 9.7.2022 mi se vratio sa troduplom postarinom . Krajnje ne fer ponasanje

Odeća | Ženska > Sakoi i blejzeri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena za clana! Dogovor je bio da sako posaljem clanu 11. jula kada se vrati sa odmora. Sacekao sam i sacuvao sako za clana, poslao 11. po dogovoru i sledeci dan je postar obavestio clana da je paket stigao ali isti nije bio na adresi (zbog razloga u koje ne ulazim). Paket do dana danasnjeg nije preuzet, clan mi se izvinjava i kaze da nema vremena da "juri" paket po postama. Morao sam vise puta da pitam gde je paket i da li je preuzet, na sta sam dobio odgovor da clan ne zna gde se nalazi paket i da bih ja trebao da zovem postu i jurim paket za clana. Paket je poslat na pravu adresu i ne verujem da je mogao tako lako da se "zagubi". Cena za sako je bila smesna, ali ako hocu sada da preuzmem paket moram da platim duplu postarinu i izacice me vise nego cena istog. Od izvinjavanja ja nemam nista, a paket sigurno necu preuzeti tako da sam svakako na gubitku! Ne kazem da clan nije posten ali ipak ako nesto narucite i ja to sacuvam za vas onda bi trebalo da se potrudite i preuzmete paket. Toliko. ..
Paket nije bio u tom trenutku u pošti, a službenica u posti mi je dala informaciju da paket ne vidi u sistemu. Rečeno mi je da se obratim pošiljaocu paketa kako bi on sa brojem pošiljke ustanovio gde se i kod koga se nalazi paket. Primalac paketa nema broj pošiljke tako da ne moze da utvrdi gde se nalazi paket u ovakvim situacijama.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.