Kole

Zrenjanin

Član od: 13.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OPREZ! Decko je lazov u oglasu pise jedno a prodaje drugo. Prodao mi je grafiku koja daje sliku kako on kaze, grafika nit se pali niti daje sliku. Nikakvu kupovinu nemoj te sa njim da radite. COVEK JE LAZOV.
U oglasu je lepo navedeno velikim slovima da je grafička NEISPRAVNA a da su ventilatori ispravni i svesno je kupio istu i očekuje da radi, ili on nepismen ili sam ja lud, šta je ovom narodu

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pregovaram sa članom dva dana oko slanja pošiljke, i kad smo utvrdili sve na kraju se ne javi. Poruke izbacuje da su pročitane ali odgovora nema, ja naravno vreme mi je jako bitno napravio sam izmene na poslu kako bih mogao da preuzmem paket da prodavac što pre dobije svoj novac, sve organizujem i na kraju ceo dan pišem zovem i neće da se javi. Stoga sam poručio na drugom mestu gde su ljudi koji su odgovorni i prema svom a i prema tuđem vremenu odmah poslali deo koji mi je hitno potreban. Za dotičnog jedna velika negativna jer je potrošio moje vreme i na veoma nekulutran način me zeznuo. Što dalje od saradnje sa ovim članom!
Ne mogu da verujem, čoveku sam poslao grafičku po dogovoru a on mi dao negativnu ocenu i blokirao me

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Zelim da upozorim sve clanove da se paze ovog prodavca! !! Prvo da naglasim da imam dokaze za sve sto cu dalje navesti, i u vidu slika i u vidu snimka i u svakom mogucem vidu. Kupio sam graficku karticu od njega, lepo sam ga pitao jel sve u redu, da li su ventilatori u redu, on je rekao da je sve savrseno ispravno. Prva stvar koju sam nekako progutao jeste ta sto su ventilatori napukli jer su nestrucno popravljani i jedan ventilator zuji i pokazuje znake loseg servisiranja. Ali to sam oprostio i presao preko toga. A onda kada sam usao da je isprobam u igricama, to je katastrofa, pravi znaci umrle graficke! Pokazuje lose boje, artefakte, i linije. Napominjem da sa drugom grafickom radi sve perfektno sto je dokaz da nije nijedna druga komponenta problem! Nisu ni drajveri jer sam probao 3 razlicita. Kada sam pozvao coveka, rekao je da to nije njegova kartica nego od njegovog drugara i tada mi je napomenuo da je stojala 6 meseci neaktivna. Kada sam mu kulturno objasnio o cemu se radi, on je samo kukavicki odlagao za sutra praveci se zauzetim! Ja sam imao strpljenja jos 2 puna dana i kada sam ga na kraju pitao da li prihvata da vrati novac a ja da mu vratim graficku i da se razidjemo kao ljudi, on je rekao da nece da vrati novac! !! Ja imam dokaze i molim clanove da ovo procitaju i da se klone ovog prodavca a ekipu KupujemProdajem da pravedno suspenduje i kazni ovog clana!
Графичка је отишла исправна, свако има право да буде незадовољан ако роба није испунила очекивања и познато је да половно и по цени и квалитету не може да ради као ново, купац је у писаној конверзацији пристао на ризик за цену коју је понудио сам... искрено ми га је жао...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.