Kole

Beograd

Član od: 01.08.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Oprema za poslovanje > Kancelarija | Pribor i materijali

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao je neispravan telefon a tvrdio je da je proveren i ispravan. Navukao me je da još kupujem kablove za njega i sebi bezveze naparavim dodatan trošak iako je zanao šta mi je prodao. Napisao je da će se javiti i objasniti kako se povezuje, da ja nešto neradim dobro. Nikad se nije javio. ..
Poštovani, nije tačno to što navodite. Telefon je ispravan 100%. A da i nije ispravan moźete dobiti zamenu pa čak i novac (1000din)? Svako moźe da vidi oglas i to što se prodaje, druga je stvar što ste Vi očekivali, tj, nemate adapter niti kablove za takvu vrstu telefona. Takodje, po čemu ste zaključili da je neispravan telefon kada nemate ni adapter niti kablove, a verovatno ni internet? To je (IP) kancelarijski telefon, dakle funkcioniše preko interneta. Takodje, pozvali smo Vas dva puta i objasnili šta treba da imate, ali je očigledno da ste zlonamerni. Za te pare deca kupe sladoled, a Vi ste sebi umislili da je neko u obavezi da Vas obučava kako ćete uključiti telefon, plus da vam da i adapter i kablove za sve 1000din. Pa smešni ste sami sebi. Ko god bude ovo pročitao biće mu jasan Vaš neopravdani komentar. Takodje, uvek možete dobiti nazad 1000din, a telefom ćemo Vam pokloniti i to ako hoćete neki drugi identični. Samo bi morali da snimimo ispravnost da ne biste mogli izmišljati. Sramite se svojih godina i neka Vam Bog oprosti, jer vam praštamo i mi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.