KOLE

Beograd

Član od: 22.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi poslao neispravan uredjaj, nece da mi vrati pola cene popravke sto Sam mu ponudio, rekao Sam da cu mu vratiti predmet, on me blokirao za dopisivanje I nemam Adresu da mu posaljem nazad! Bio Sam maksimalno korektan, Ali on odbija svaki dogovor!
Tačno je da sam dotičnog gospodina blokirao i odbio povrat prodatog predmeta. Iz razloga što čovek tvrdi da nije otvarao uređaj a zna da je deo na ploči odlemljen. Priča kako je inžinjer elektro tehnike i ima svoj servis za telefona,navigacije itd. Kako da znam da nije uzeo uređaj skinuo deo koji mu treba i sad hoće d aha vrati ? A i odbio sam povrat iz razloga što je predmet prodat za 1000 dinara, a on traži pola para nazad. Pa šta ako vratim pola onda uređaj nije isprava ? Poslao je preko 30 bespotrebnih poruka.

Kompjuteri | Desktop > Tastature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne bih preporucio ovog prodavca jer mi je poslao neispravnu tastaturu i ako u oglasu pise da je ispravna i ako isti tvrdi da jeste . Tastatura je stigla i cim sam je utakao imala je dosta neispravnosti i nije bila upotrebiljiva. Sad posto meni treba tastatura i zato sam je i narucio jednostavno nema logike da narucim prozivod , otkupim i onda probam isti i javim se istog dana i zelim da ga vratim a da je isti ispravan. .. Javim se prodavcu i pitam ga sta cu da radim, isti ne odgovara. Posle jednog dana cekanja uzmem i nazovem ga , da bi se on i dalje ogradio pricom kako je tastatura ispravna, ali na moje pitanje "zasto bi ja otkupio proizvod koji sam narucio i koji mi treba a posle hteo da ga vratim istog dana ukoliko je ispravan " nema odgovor. Ja predlozim da mu vratim tastaturu , na sta on pocne da me uslovljava da platim postarinu i ako sam vec to uradio pri kupovini i jos sa stavom ili tako ili nikako , nasta sam ja odlucio da ne zelim vise da imam nista sa njim i da mi je jednostavno da progutam tih 10e za tastaturu i 300din za dostavu iste ali da lepo ovde opisem koje su mogucnosti ukoliko poslujete sa ovim covekom. Najnovije poruke > KOLE online 33 0 (oceni, blokiraj, prijavi SPAM, prijavi prevaru) Pošalji poruku | Obriši 16.02.2017 18:19h nemanja Ja sam je isto probao danas na dva racunara i na jednom i drugom ima iste bugove, jednostavno u ovakvom stanju nije upotrebljiva. Recite vi meni sta ja da radim sad sa njom ? Pročitano 16.02.2017 17:35h KOLE Odgovori Tastatura je na mom racunaru radila bez greske. Proverena je na 2 racunara sa dva razlicita operativna sistema ( Win 7 ,10 ) 16.02.2017 15:52h nemanja Stigla mi je tastatu`ra ali nije ispravna . .. . brljavi, npr stinem 6 ona kuca 67, stinem "i" otvara chome pomoc , stinem "u" ona kuca apostrof itd ima mnogo gresaka jos su` u`u`u`. .. ne razu`mem kako ste je to isprobali ? zelim da je vratim . .. Evo i prepiseke : Najnovije poruke > KOLE online 33 0 (oceni, blokiraj, prijavi SPAM, prijavi prevaru) 16.02.2017 18:19h nemanja Ja sam je isto probao danas na dva racunara i na jednom i drugom ima iste bugove, jednostavno u ovakvom stanju nije upotrebljiva. Recite vi meni sta ja da radim sad sa njom ? Pročitano 16.02.2017 17:35h KOLE Odgovori Tastatura je na mom racunaru radila bez greske. Proverena je na 2 racunara sa dva razlicita operativna sistema ( Win 7 ,10 ) 16.02.2017 15:52h nemanja Stigla mi je tastatu`ra ali nije ispravna . .. . brljavi, npr stinem 6 ona kuca 67, stinem "i" otvara chome pomoc , stinem "u" ona kuca apostrof itd ima mnogo gresaka jos su` u`u`u`. .. ne razu`mem kako ste je to isprobali ? zelim da je vratim . .. Pročitano 15.02.2017 12:12h KOLE Odgovori Poslata je juce 15.02.2017 11:35h nemanja Da li ste poslali tastaturu ? ! Pročitano
A deo gde si spomenuo da je eventualno doslo do nekog ostecenja prilikom transporta i to da nezelis da pokusas da nadjes odgovarajuce drajvere za tu tastaturu to si izostavio ? Naime zeli da vrati neispravan proizvod sa izgovorom da ja nisam na gubitku. Ako sam poslao nesto sto radi a dobijem nazad nesto sto ne radi kome ja to posle mogu da prodam , i kako onda nisam na gubitku ?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.