Kole

Leskovac

Član od: 30.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Menjali smo se za ovaj telefon, od njega sam uzeo Motorolu One Vision koja je u garanciji na njegovo ime u Telenoru. Sa Motorolom imam problem, gubi mrezu, a decko se ne javlja i ne odgovara na poruke da odnesemo telefon u Telenor zbog garancije. Izuzetno neodgovorno i bezobrazno, veliko razocarenje kada naidjem na ovakve ljude. Preporucujem da se dobro razmislite pre saradnje sa ovim clanom!

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kad se oglasi predmet na prodaju onda treba da se ispoštuje svaki dogovor sa eventualnim kupcima. Bio sam spreman da predjem 100km da bih pogledao telefon i eventualno ga kupio. Razmenio sa njim 12 poruka u šta može da se uveri KP tim i kada smo sve dogovorili, na polasku za Leskovac zvao sam čoveka da se javim da sam krenuo. Čovek se nije javio. Racunam da mu je iskrslo nešto. Međutim zvao sam ga još nekoliko puta tog dana da bi smo dogovorili novi termin za vidjanje ali se više nije javljao i ako je telefon bio i dalje na prodaju. Iskreno, ne preporučujem ovog člana za saradnju jer kao neko ko ima više od 100 kupoprodaja na ovom sajtu može to da kaže sa punim pravom.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nedelju dana me zavlači oko prodaje telefona. Čovek sa 1000 izgovora. Zbog njega sam propustio kupovinu 2 telefona zbog dogovora kojeg sam hteo da ispoštujem. Jednog dana je u Vranju, drugog dana mu se kvare kola, trećeg dana obećava da će doći za Niš, da bi na kraju ignorisao poruke. Verovatno su ga sada oteli vanzemaljci. Zaobilazite ga u širokom luku. ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.