Kolekcionar

Kragujevac

Član od: 04.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Usisivac nije ispravan tj. ima ostecenja sa unutrasnje strane usisvaca (polomljeni zubci koji drze poklopac usisivaca), gde je to receno i slikama pokazano prodavcu ali isti je negirao da je kod njega nastala steta, pricajuci vise puta da je to nastalo u toku transporta a sto je to nemoguce! !! !! !jer usisivac nije sa spoljasne strane niyti ogreban niti ostecen! !! !Takodje prilikom kupovine istog sam vise puta pitao da li usisivac ima bilo kakvo ostecenje ili mane nasta mi je receno da je 100%ispravan. Ja sam prodavca lepo pitao da posto je ostecen usisivac, da mu isti vratim a on meni novac sto je odbio ponavljajuci pricu da je ostecen u transportu. Takodje motor na usisivacu je slab ne vuce dobro, nosio sam ga kod majstora gde mi je receno da je potrebno uloziti jos 30 evra da se motor napravi. Moj savet je da ne saradjujete sa ovakvim prodavcem jer nije korektan i nije hteo da postigne bilo kakav dogovor oko navedenog. Toliko od mene.
Ovako:usisivac je poslat 100% ispravan.ociscen sredjen.da bi bio sredjen i ociscen morao sam ga izvaditi iz kutije a tu ulogu igraju ti navodno polomljeni zubci,nijednog trenutka se usisivac nije otvorio.isto tako kad sam sredio usisivac zatvorio sve je lepo leglo vratio u kutiju i zapakovao i poslao.sto znaci doslo je do ostecenja u transportu.drugo "motor ne vuce i potrebno 30e ulaganja"naglasio sam da je usisivac vrlo slabo koriscen i da je jedino sto treba zameni je papirni filter u plasticnoj posudi.jer on se sam napuni prasine pore se zatvore i nema snagu.a ovde se laze i izmislja zamena motora...ocigledno da je kupac zeleo KIRBY kvalitet za 2000din...toliko od mene...a svaku stvar koju prodajem moze i licno da se preuzme ;-)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.