slika
1 od 1

Igračka Schleich - Proboscis majmun

880 din

Čurug
15
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

LO-14846

 

Mini model, dimenzije: 9.8 x 2.9 x 4.6 cm. Za uzrast 3+

 

Stručnost i iskustvo su dva elementa na kojima se zasnivaju Schleich proizvodi.

Popularne Schleich figurice prvi put su se pojavile 1950 godine i prodaju se širom sveta.

Životinjski svetovi koji su stvoreni tokom godina realistično odražavaju prirodu, samo u manjoj veličini. Od izgubljenog sveta dinosaurusa, domaćih i divljih životinja, kao i svetova vitezova, Divljeg Zapada, zemlje patuljaka i Štrumfova.

Schleich figurice su kreirane uz asistenciju roditelja, učitelja i dece tako da su specijalno prilagođene za dečije ruke. Detalji dizajna figurica su realistični i prirodni što omogućava deci da spoznaju veliku raznolikost životinsjkog carstva, od domaćih životinja na selu do divljih životinja u džungli i ledenih životinja na Arktiku.  


Svi Schleich proizvodi su testirani u Nemačkoj u sedištu Schleich-a. Samo proizvodi koji su prošli sve testove, pridržavaju se svih zakona, standarda i regulativa odobreni su za proizvodnju i zaslužuju da nose etiketu sa imenom Schleich.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #151566297
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.