slika
1 od 1

Igračka Schleich - Rocky planinska kobila

1.610 din

Čurug
26
1
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

LO-42469

 

Dimenzije pakovanja: ~ 15 x 8,2 x 18 cm

Materijal: Visokokvalitetni, puni vinil

 

Na izložbi, sve oči su uprte u Roki Mauntin konja. Ova kobila privlači pažnju lepotom svojih pokreta. Oni imaju prirodne predispozicije za tilt, korak prilikom kog je jedna noga uvek na tlu, što jahanje čini ugodnim. Zabavna je činjenica da Roki Mauntin konj ne potiče sa istoimenih planina, već sa Apalača.

 

Stručnost i iskustvo su dva elementa na kojima se zasnivaju Schleich proizvodi.

Popularne Schleich figurice prvi put su se pojavile 1950 godine i prodaju se širom sveta.

Životinjski svetovi koji su stvoreni tokom godina realistično odražavaju prirodu, samo u manjoj veličini. Od izgubljenog sveta dinosaurusa, domaćih i divljih životinja, kao i svetova vitezova, Divljeg Zapada, zemlje patuljaka i Štrumfova.

Schleich figurice su kreirane uz asistenciju roditelja, učitelja i dece tako da su specijalno prilagođene za dečije ruke. Detalji dizajna figurica su realistični i prirodni što omogućava deci da spoznaju veliku raznolikost životinsjkog carstva, od domaćih životinja na selu do divljih životinja u džungli i ledenih životinja na Arktiku.  


Svi Schleich proizvodi su testirani u Nemačkoj u sedištu Schleich-a. Samo proizvodi koji su prošli sve testove, pridržavaju se svih zakona, standarda i regulativa odobreni su za proizvodnju i zaslužuju da nose etiketu sa imenom Schleich.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #151809307
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.