slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Lot 15 vrsta kristala

3.000 din

Zrenjanin
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Igor
Član od 02.04.2013.
Svi oglasi

Set nacinjen od 15 Vesta kristala. U ovom setu imamo Lapis lazuli, Tigrovo oko, Sungit, Karneol, Rozenkvarc, Fluorit, Crni Turmalin, Zeleni Aventurin, Pirit, Gorski kristal, Narandjasti kalcit, Citrin, Okamenjeni drvo, Cadjavi kvarc, Sodalit. Lep spoj kristala za ljubitelje ili pocetni ke koji zele da skupljaju i nabave za skroman bucet sirok asortiman kristala. Cena je 200din po svakom primerku. U seti ima nabrojano 15 primeraka kristala koji zajedno ostaju 3000din. postarina nije uracunata u cenu kristala.

 

ID Oglasa: #165888214
Informacije

Postovani kupci, Pakete saljem isključivo preko Poste postexpresom. Redovnim kupcima i onima koji preko kp usluge imaju vise pozitivnih ocena kao kupci bez negativnih ocena saljemo pouzećem. Ostalim kupcima samo uplatom na moj racun po primanju uplate saljem paket.  

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.