slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Sobni Modeli-Elisa, Trup, Krilo, Reglaza,

9 €

Niš
11
0
pre 10 dana
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
064-591-22-66 Poziv 9 - 20 H
Član od 30.03.2012.
Svi oglasi

Šta je sobni model, alat za gradnju sobnih modela, alat za rezanje letvica, materijal za izradu sobnih modela, balza, papir, lepila, čitanje nacrta sobnih modela, kako leti sobni model, vazdušni otvor, krilo, stabilnost modela, centar potiska, visinska stabilnost, elisa, motor za sobne modele, izrada početničkih modela, trup, krilo i rep, presvlačenje modela mikrofilmom, reglaža sobnih modela, .. .

 


Sobni Modeli 

 

Gradimir Rancin 

 

Tehnička knjiga Beograd 1977 

 

122 str.  

 

Solidno stanje, pečati i potpis 

 

Videti slike

 


Pojam zrakoplovno modelarstvo je vrlo širok i obuhvaća bezbroj kategorija i vrsta od jednostavnih papirnatih aviončića do mlaznih radioupravljanih modela aviona i helikoptera. To je grana zrakoplovstva kojom se mogu baviti ljudi svih uzrasta.

Zrakoplovni modelar izrađuje leteće modele raznih vrsta kao što su slobodno leteći modeli, a to su jedrilice, modeli sa pogonom na gumu, te sa eksplozivnim, mlaznim i raketnim motorima.

Modeli se izrađuju od raznih vrsta materijala kao što su drvo, metali, plastične mase. Upotreba navedenih materijala zahtjeva i određena znanja upotrebe alata.  

ID Oglasa: #164999999
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.