Kolo sreće se okreće

Beograd

Član od: 21.04.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

dogovorili smo se oko cene, nasli smo se u gradu Pozarevcu, onda mi je rekao kako je polomio punjac ja mu progledam kroz prste napravio je korektnu cenu pitam ga dali ga je resetovao i da li radi normalno on kaze da je sve ok. Ja dodjem kuci telefon zakljucan na guogle nalog koji on naravno nije znao jer je verovatno i njemu neko prodao telefon, odem u servis i platim 1000din za odkljucavanje. kazem coveku da podelimo trosak nasta mi on kaze ne moze odmah pa na kraju kaze daj negativnu koju mu i dajem. Maksimalno izbegavati saradnju sa ovim likom
Naravno od 16 normalnih i korektnih kupaca nadje se 1 koji nije za saradnju. Kada je došao po telefon nije hteo da ga ukljuci na sta sam ja insistirao, on je rekao da zuri, videće kuci i onako to nije neki telefon. Ja sam ga resetovao fabrički na sta nisam obratio pažnju da l sam obrisao nalog ili ne, kada smo se culi dao sam mu šifru ali naravno nije znao da ukuca pa je morao u servis, jer kako bi servisi ostali u poslu da nema ovakvih neznalica. Tako da ja sam bio korektan, i uvek za saradnju, u sta cete se uveriti ako sarađujemo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.