slika
slika
slika
1 od 3

ELEGOO 3D Stampac Neptune 3 Max

52.199 din

Beograd
Novo
383
27
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
STAMTEH BG online
Član od 25.05.2023.
kp izlog

FISKALNI RACUN I GARANCIJA 2 GODINE!

BESPLATNA DOSTAVA! *

 

ELEGOO Neptune 3 Max vam daje izdašan prostor za štampanje da pustite svoju kreativnost na volju, bilo da se radi o štampanju većih modela ili štampanju u serijama sa najvećom zapreminom izrade od 420 x 420 cm x 500 mm.
Ekstruder sa direktnim pogonom sa dva zupčanika sa zupčanicima napravljenim od nerđajućeg čelika SUS303 ima podesivu silu ekstruzije i odnos redukcije od 3:1, koji obezbeđuje glatko uvlačenje filamenta i stabilno i precizno štampanje, značajno smanjujući začepljenje mlaznica i probleme sa preskakanjem zupčanika. Idealan za štampanje PLA, PETG, ABS-a i fleksibilnih filamenata kao što je TPU.
Beskontaktni senzor visoke preciznosti automatski skenira 63 tačke žarišta kako bi kompenzovao sve neravnine i nedoslednosti platforme za štampanje. Takođe možete da koristite dugmad za ručno uvijanje ispod platforme za izradu za pomoćno nivelisanje da biste postigli lep prvi sloj.
Z-osa je dizajnirana sa dvostrukim vodećim zavrtnjima i pogonom sa dva motora za stabilnije i preciznije kretanje glave štampača, a struktura dvostruke spone poboljšava stabilnost portala Z-ose. Sa STM 32-bitnom tihom matičnom pločom, sve X/Y/Z/E ose pokreću visokoprecizni koračni motori kako bi efikasno smanjili buku štampanja ispod 50 dB.
PEI magnetna platforma sa posebnim premazom i opružnim čeličnim limom za snažno prianjanje i zaštitu od savijanja, tako da možete lako ukloniti ili izbaciti modele za štampanje laganim savijanjem čeličnog lima za štampanje. Grejnik velike snage od 420 W može brzo da se zagreje do 100° C.
Uklonjivim magnetnim kapacitivnim ekranom osetljivim na dodir od 4,3'' može se upravljati iz ruke ili fiksirano na bazi, sa funkcijom pregleda modela štampanja za pregled slike modela tokom štampanja i posmatranje napretka štampanja, podržava slobodno prebacivanje na više jezika. Dolazi sa kutijom za alate na bazi mašine za skladištenje alata koje koristi štampač, kao što su imbus ključ i pribor za mlaznice.

 

Ekran
4.3'' kapacitivni ekran
Tip proizvoda
3D štampači
Težina
17.7 kg
Snaga
500 W (PFC)
Napon
100-240V 50/60Hz

 

Neptune 3 Max 3D Printer
Iris
Šifra: 051460

ID Oglasa: #154018516
Informacije

Postovani kupci,

 

Licna preuzimanja su moguca u Beogradu, na lokaciji Mikenska 28, Konjarnik (obavezna je prethodna narudzbina! )

 

Robu saljemo kurirskom sluzbom Cityexpress.

Moguce je virmansko placanje, u sistemu PDV-a smo.

 

Rok otpreme paketa je 1-5 radnih dana!

 

Dodajte nas u adresar i zapratite na drustvenim mrezama!

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.