slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Aluminijumska Alu Apple SLIM tastatura A1243 USB Mac Macbook

4.500 din

Mali Zvornik
Korišćeno
Dostupno odmah
1.199
16
pre 3 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Nebojsa 0649371044
Član od 16.08.2020.
Prodajem originalnu Apple USB SLIM tastatura A1243. Tastatura je napravljena od kombinacije aluminijuma i plastike. Apple tastatura sa numeričkom tastaturom ima elegantno, ultratanko aluminijumsko kucište sa tasterima niskog profila koji pružaju oštar osecaj. Takođe ima funkcijske tastere za pristup raznim Mac funkcijama jednim dodirom kao što su osvetljenost ekrana, jačina zvuka, izbacivanje, reprodukcija / pauza, brzo premotavanje unazad i unazad i slicno. Numerička tastatura je savršena za proračunske tabele i finansijske aplikacije. Dva USB porta sa strane omogućavaju vam povezivanje miša, kao i perifernih uređaja velike brzine, poput digitalnog fotoaparata ili štampača. To znaci da ova tastatura se ponasa kao USB HUB.  
Svaki taster ove tastature je tesitran i tastatura je upotpunosti ispravna! ! !  

Apple A1234 Brushed Aluminum QWERTY Keyboard 

Brend:        Apple 
Model:        A1234 

Designed by Apple in California.  


Uz tastaturu dolazi originalno kabl koji je u sastavu tastature (oko 70cm). Ukoliko zelite produzni kabl jos dodatno original od Apple on se dodatno doplacuje 500din.  


Adekvakvatno pakovanje je iskljucivo na odgovornost mene koji pakujem predmete! UPRAVO ZBOG TOGA ZA STETY PRILIKOM TRANSPORTA LICNO ODGOVARAM!  
Licno preuzimanje u Malom Zvorniku ili dva do tri puta mesecno dolazim u Novi Sad, pa je moguce licno preuzimanje u Novom Sadu / Rumi / Sapcu / Loznici ili bilo gde na relaciji Mali Zvornik - Novi Sad.  
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Kontakt porukom preko KP-a,  
ili 
Kontakt telefon:  064/9371044 (SMS, Poziv, Viber ili WhatsApp)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

ID Oglasa: #100403879
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.