slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Choetech HUB-U02 USB-C To Ethernet Hub

990 din

Kraljevo
Kao novo - nekorišćeno
17
1
pre 16 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅ Daniel 060/3341880 online
Član od 09.05.2022.
Svi oglasi

NOVO   ----------------------- (saljem i kao CC paket preko poste, postarina  do 300 din )

 

Mrežno stabilno USB- C čvorište( HUB) Ethernet veza:
USB C na gigabitni Ethernet adapter dizajniran posebno za stabilno povezivanje između usb-c uređaja i žičane mreže, u poređenju sa vifi-om, ovaj Ethernet na USB C adapter može postići bržu i pouzdaniju brzinu mreže. Plug and plai, nema potrebe za instaliranjem drajvera ili softvera.

Brzi USB C na Gigabit Ethernet adapter:
Gigabitni Ethernet port omogućava pristup superbrzim mrežnim brzinama do 1 Gbps, stabilan i brz. USB C na eternet adapter unazad kompatibilan sa 10/100/1000 Mbps Ethernet. Ovaj usb c internet eternet konvertor je savršeno rešenje za strimovanje filmova bez bafera, onlajn igranje, prenos podataka i video konferencije (da biste dostigli 1Gbps, obavezno koristite CAT6 i više eternet kabl)

USB-C kompatibilnost:
Posebno dizajniran da dopuni najnoviju tehnologiju i pametne uređaje sa USB-C vezom, sadrži tri USB3.0 porta i jedan RJ-45 port. kao 2017/2016 MacBook Pro, 2016/2015 MacBook, Chromebook i više drugih uređaja tipa C. drugi USB-C laptopovi. Omogućava vam da povežete laptop sa drugim USB uređajima za prenos podataka, proširenje ekrana i punjenje kada ste u kancelariji ili na putovanju.

USB 3.0 velike brzine:
Prenesite podatke brzinom do 5 Gbps kroz tri porta. Ovaj Ethernet na USB C adapter vam omogućava da trošite manje vremena na sinhronizaciju filma. USB 3.0 portovi su pogodni za miš, kameru ili tastaturu.

Prenosivi Ethernet adapter za USB C čvorište:
Kompaktan i lagan, dolazi sa besplatnom malom torbicom, koja vam omogućava da povežete laptop sa drugim USB uređajima za prenos podataka, proširenje ekrana i punjenje, savršeno za poslovna putovanja, obrazovanje, zabavu itd.

USB 3.0 3-portni HUB sa eternetom:
3 k USB 3.0 porta i 1GB Ethernet port vam omogućavaju da odmah pristupite brzom prenosu podataka i žičanoj internet konekciji preko ovog multifunkcionalnog čvorišta. Tri SuperSpeed USB 3.0 porta
Podržava brzine prenosa podataka do 5 Gbps. Velike datoteke (HD film) mogu se preneti za nekoliko sekundi. Choetech USB C na Gigabit Ethernet adapter vam omogućava da punite svoje uređaje i prenosite podatke u isto vreme.

Gigabitni RJ45 port:
Podržava super-brze mrežne brzine od 10/100/100 Mbps, brže od bežične mreže.

Pogodan USB-C adapter:
Kompaktne veličine i male težine, naš USB C na gigabitni Ethernet adapter je jednostavan za nošenje kada putujete ili radite na mobilnom uređaju.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Specifikacije:
- Kompatibilan sa IEEE 802.3, IEEE 802.3u, 802.3ab i IEEE 802.3az-2010 (energetski efikasan Ethernet)
- Podržava IPv4/IPv6
- Kompatibilan sistem: Mac OS 10.10 ili noviji, Chrome OS i Linuk OS itd.

Beleška:
1. Dizajniran samo za računar, ne za USB-C tablete i pametne telefone.
2. Za prenos podataka super-brzinom, vaš računar, periferni uređaji, kablovi i softver moraju da podržavaju USB 3.0.

ID Oglasa: #165097025
Informacije

TEL: 0603341880

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.