slika
slika
slika
slika
1 od 4

KACNON K2 Air Duster

3.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
58
1
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sve Sa Amazona
Član od 12.10.2019.
Svi oglasi

Novi ispravni sa velikom snagom.

 

Prilagodljiva 3 režima brzine]: Čistač sa komprimovanim vazduhom nudi 3 podesive brzine (70.000 o/min, 90.000 o/min, 110.000 o/min), što obezbeđuje super protok vazduha za dubinsko čišćenje. Pokretanje jednim dugmetom za 0,1 sekundu, lagano pritisnite dugme da biste promenili brzinu vetra, što je jednostavno i lako.
[Zaštita životne sredine i ušteda energije]: U poređenju sa kantom sa komprimovanim vazduhom, naš bežični čistač vazduha sa punjivom baterijom od 7600mAH ne proizvodi hemikalije, tečnosti ili led tokom procesa čišćenja. Štiti vašu elektroniku od tečnosti. I može se ponovo koristiti, štedi vam novac i štiti životnu sredinu.
[LED svetla i bežični dizajn]: LED svetla automatski svetle kada se uključe električni čistač vazduha, omogućavajući vam da lako očistite tamne uglove, donoseći veliku pogodnost za čišćenje. Sa svojim ergonomskim oblikom i bežičnim dizajnom, mali je, lagan i udoban za drže i lako se nose.
[Višestruka upotreba]: Električni ventilator dolazi sa 5 kompleta mlaznica, zadovoljava različite potrebe. Pogodno za uklanjanje prašine sa kućišta računara, tastatura, automobila, ventilatora, prozora sa ljiljanima itd. Multifunkcionalna mlaznica se koristi za naduvavanje prstenova za plivanje, loptica za jogu , parobrodi, vazdušni dušeci, igračke na naduvavanje itd

ID Oglasa: #165022049
Informacije

Amazon roba iz Nemačke

Robu saljem iskljucivo postexpress-om ili Bexom, mogucnost uplate unapred radi manje postarine ili slanje pouzecem, takodje moguce je i licno preuzimanje uz prethodnu najavu. Petlovo Brdo, Vidikovac…
Pogledajte i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.