slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

USB HDMI Video capture kartica

2.499 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
112
3
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

HDMI VIDEO SNIMANJE: HDMI kartica za snimanje može da snima slike visokog kvaliteta na računaru. Podržava UVC (USB video klasu), možete lako snimiti video igrice za računar jednostavnim povezivanjem između računara i konzole za igru. Koristeći našu "Video Capture Card", možete lako postići HDMI prolaz i snimanje na računar, a možete koristiti ugrađene funkcije postojećeg softvera da biste postigli besprekorno iskustvo.

DELJENJE EKRANA: Korišćenje HDMI video snimanja može lako postići HDMI prolaz i snimanje na računaru. Kompatibilan sa Windows, Mac i Android operativnim sistemima. Možete koristiti aplikacije za snimanje videa u realnom vremenu kao što su VLC media plejer, OBS Studio, KSSplit itd.

HDR REZOLUCIJA: Kako bi se osiguralo da se pouzdani video i striming mediji neće srušiti i obezbediti visokokvalitetno korisničko iskustvo, ova kartica za snimanje igrica ima USB 2.0 interfejs, bez CPU intervencije, i može da snima u visokom kvalitetu od 1080p/ 30fps. Maksimalna ulazna rezolucija: 3840x2160 @ 30Hz, maksimalna rezolucija izlaza/snimanja: 1920x1080 @ 30Hz, 1280x720P @ 60Hz.

ŠIROKA KOMPATIBILNOST: Ova HDMI kartica za snimanje igrica može se povezati i koristiti sa većinom konzolnih uređaja (kao što su mobilni telefoni, potrošačke igre, konzole, prekidači i kamere). Možete prikazati video/audio sa PS4, Xbox, Nintendo Switch ili drugih konzola za kućne igre na svom računaru i snimati/emitovati uživo (emitovanje uživo). Sada možete da postavljate video snimke igara u realnom vremenu na sajtove za distribuciju video zapisa kao što su YouTube, Face i Twitter.

PLUG and PLAY: Kompaktan dizajn, nema potrebe za instaliranjem napajanja ili pogona, i lak za nošenje. Ne morate da pripremate novo okruženje, možete ga implementirati u trenutno Internet okruženje. Možete koristiti kabl za konverziju koji podržava HDMI ulaz za povezivanje sa različitim uređajima. Preko lako razumljivog operativnog ekrana, možete lako da snimate video zapise igara.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #157527284
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.