slika
1 od 1

Netflix, HBO Max, Prime Video, domaci sadrzaj, itd [4K]

699 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Dostupno odmah
244
1
pre 3 dana
Armin
Član od 14.02.2018.
Svi oglasi

Sadrzaj najboljeg moguceg kvaliteta (FullHD, 4K HDR) sa svih streaming platformi (Netflix, HBO MAX, Prime video, Apple TV, Hulu. . . ) kao i domace serije i filmovi, sve na jednom mestu.

 

Od ostalih slicnih ponuda koje koriste torrente, ova se izdvaja po tome sto je potpuno legalna. Shodno tome, brzina prenosa sadrzaja dostize neverovatnih 1000 Mb/s i sve je dostupno odmah! Sistem radi neverovatno brzo, i uz adekvatan internet necete nikada gubiti vreme na cekanje. Ostale prednosti su:

  • koristi sigurnu https konekciju cime se ne izlazete riziku da zarazite uredjaj virusima
  • legalno je, samim tim sistem mozete koristiti u bilo kom delu sveta bez ikakvog rizika

 

Takodje, sav sadrzaj je dostupan za preuzimanje sto vam omogucava da filmove i serije gledate offline.  

 

Placanje po principu dopune: Kupujte dodatne dane u kojima možete koristiti servis po veoma povoljnim cenama, bez ikakve ugovorne obaveze:

  • Dopuna 15 dana - 699 RSD
  • Dopuna 30 dana - 999 RSD
  • Dopuna 90 dana - 2199 RSD (najbolja ponuda)
  • Dopuna 180 dana - 3799 RSD

 

Instalacija traje svega 5 minuta, nakon cega dobijate e-mail i sifru naloga koji cete koristiti za prijavljivanje i koriscenje usluge. Uslugu moze koristiti neogranicen broj korisnika, sve dok su povezani na istu internet mrezu.

 

Dostupno na: Android, Android TV, Windows, macOS i Linux uredjajima. (nedostupno za iPhone i iPad)

ID Oglasa: #166198073
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.