slika
1 od 1

HBO Max 4k 12 meseci pretplata!

450 din

Novi Sad
1.070
23
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Premium Shop
Član od 21.08.2022.
Svi oglasi

HBO Max 4k

- Gledanje na više uređaja ! ✅
- Radi u svim zemljama (tamo gde je HBO Max i dalje dostupan) ! ✅
- Garancija i podrška !

 1. Mesec pretplata 450 din

6. Meseci pretplata 750 din

12. Meseci pretplata 1500 din


Pretplata traje godinu dana! ! ✅
- Najjeftinije pretplate na tržištu! ✅
- Pogledajte i naše ostale oglase, imamo još mnogo toga da vam ponudimo!

*share pretplata*

- Jezik je random - znači kada dobijete podatke, jezik na kom je ne smete menjati.

Ne smete brisati/dodavati/preimenovati profile, u suprotnom GUBITE PRAVO da vam se zameni za novi ako isti prestane sa radom! ! ! !

•••• ČITAJ OBAVEZNO ••••

- Acc su krekovani. Što znači nisu u mom vlasništvu a ni vašem. Iz tog razloga je bitno držati se pravila gore navedenih. Jer ako se ispostavi da vašom krivicom dođe do toga da isti ne funkcioniše više, garancija vam ne važi. Moja garancija je onolika za koliki period se odlučite. U svakom momentu ako isti prestane sa radom a niste krivi, dobijate zamenski odmah. Ne čekate po 5 dana kao kod nekih. Neki acc znaju da traju i više od ponuđene garancije, dok neki znaju da prestanu sa radom odmah, ili sutradan, ali ja vam garantujem da ćete imati pristup onoliko koliko odaberete, tj za period koji se odlučite u smislu da dobijete nove podatke.

NIKO osim vas podatke ne dobija, pretplatu koristi vlasnik i oni kojima je on iste dao. Što se mene tiče, jedan kupac, jedni podaci.

- Ukoliko vam ne odgovaraju uslovi i način korišćenja deljenih acc, molim vas ne kupujte. Uvek postoji mesečna pretplata od 10€.

ID Oglasa: #157159942
Informacije

RADNO VREME PON-NEDELJA 08:00-23:00

Share/deljene pretplate znače da delite sa više korisnika i nije dozvoljeno menjati ništa osim prevoda u filmovima/serijama

Viber/WhatsApp 0659537094 - Molim vas samo poruke, na pozive nisam u situaciji da vam se javljam zbog prirode posla.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.