slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

WiFi čitač memorijski kartica

3.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
14
0
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vasilije Šljivić
Član od 12.06.2020.
Svi oglasi
 WiFi bežična memorija (mini memorijska kartica nije uključena), rezervna kopija spoljne prenosive memorije za iPad, iPhone i Android, dodajte sopstvenu prilagođenu prenosivu memorijsku karticu za skladištenje rezervnih kopije.

Funkcioniše kao bežični eksterni čvrsti disk (memorijska kartica se prodaje zasebno): pravite rezervne kopije, vraćajte i prenosite svoje podatke bežično uz ViFi od 2,4 GHz i brzine prenosa do 40 MB/s. Sa InfinitiKloud bežičnim uređajem za skladištenje, lako je deliti i zaštititi svoje datoteke bilo kada i bilo gde. Lako je proširiti veličinu, za razliku od prenosivog hard diska za tablete. Jednostavno koristite čvrsti disk sa omogućenom ViFi mrežom da biste oslobodili prostor na svojim uređajima, jednostavno se povežite sa aplikacijom i delite (samo ViFi prenos).

Prenosiviji od bežičnog čvrstog diska za čuvanje fotografija i datoteka: Lakše je za nošenje od fleš diska i ima proširivu mini memorijsku karticu (prodaje se zasebno). Sve što vam treba je mini memorijska kartica. Podržava 32GB, 64GB, 128GB, 256GB, 512GB i 1TB bežični hard disk za skladištenje InfinitiKloud prenosiva memorija sa ugrađenim ViFi transferom, omogućava vam da oslobodite memoriju. Jednostavno se povežite bežično ili preko USB-C i spremni ste za rad.

Memorijska memorija sa podrškom za više uređaja: Koristite InfinitiKloud Wireless kao lični medijski uređaj sa do 5 uređaja u isto vreme. Dobijte do 1,5 sati video strimovanja sa jednim punjenjem, plus možete da delite datoteke i čuvate fotografije sa iPhone-a, tableta i drugih uređaja. Radi kao spoljni medijski plejer na čvrstom disku na različitim platformama (iOS 12+, Android 8+, Vindovs 7+ 32/64 bit). Savršen uređaj za spoljnu memorijsku karticu za podatke na zahtev.

Koristite aplikaciju za deljenje, čuvanje rezervnih uređaja i šifrovanje datoteka: InfinitiKloud aplikacija i mini memorijska kartica deluju kao spoljni bežični čvrsti disk za deljenje, skladištenje i čak dodavanje sloja zaštite podataka sa AES enkripcijom od 256 bita. Prevucite i otpustite važne datoteke, organizujte dokumente, zaštitu ViFi lozinkom i napravite rezervnu kopiju medija na memorijskoj kartici čvrstog diska (prodaje se zasebno), sve iz aplikacije InfinitiKloud Proširivi fleš disk za skladištenje eksterne kartice koji čuva vaše uspomene.

Radi kao prenosivi bežični čvrsti disk sa omogućenom ViFi mrežom koji staje u vaš džep: InfinitiKloud Vireless je kompaktniji od spoljnog uređaja za skladištenje podataka. Ima elegantan, diskretan i prenosiv dizajn. Bacite svoju kompaktnu memorijsku karticu (prodaje se zasebno) i spoljni čvrsti disk u torbu kada ste u pokretu i napravite rezervnu kopiju, vratite i prenesite u trenu. Opcije skladištenja sledećeg nivoa. Povežite se bežično ili preko USB-C. To je kao mini uređaj za rezervnu kopiju za vaš telefon i dnevne uređaje.
ID Oglasa: #163374454
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.