slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Gaming Comfty RGB Stolica LED Besplatna Dostava!

22.999 dinFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
TNT Shop Subotica
Član od 03.03.2023.
kp izlog

Velika i udobna stolica koja ima ugrađeno RGB LED svetlo u celoj dužini sedišta i naslona. Veoma je interesantnog dizajna, a uz nju dobijate daljinski upravljač kojim menjate efekte i kontrolišete LED svetlo.

Napravljena je od najkvalitetnijih materijala –   izdržljiva baza crne boje koja ima mogućnost da se rotira i točkovi obloženi silikonskom zaštitom koja ne oštećuje laminat i parket. Sedište i naslon su izrađeni od poliuretanske kože koja je vodootporna i veoma se lako održava.

Stolica se potpuno prilagođava vašim potrebama:  može da se podešava po visini, a  njen anatomski naslon koji se podešava u više položaja pružiće vam prijatno višesatno sedenje. Jastuci za leđa i glavu mogu da se podešavaju prema vašim potrebama što garantuje maksimalnu udobnost.

Ova gejmerska stolica odlična je i za kancelarije ili bilo koji radni prostor. Obezbediće vam prijatan rad i pravilan položaj leđa.

Nosivost stolice je do 120kg.

Dimenzije:  Visina: 130cm, Širina: 60cm, Dužina mesta za sedenje: 60cm
Nosivost:  do 120kg
Dodatak:  Lumbalni jastuk, jastuk za glavu, daljinski upravljač
Podešavanje visine i položaja naslona
Izuzetno lako održavanje – dovoljno je prebrisati vlažnom krpom

ID Oglasa: #165585415
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.