Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi | SSD

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

M.2 PCI-Express X4-16 Adapter kartica M-key NVME + Hladnjak

2.200 dinFiksno

Kikinda
Kao novo - nekorišćeno
1.688
53
pre 10 dana
Danlo R1
Član od 14.03.2010.
Svi oglasi
""Na stanju i odmah dostupno"" 

Lično koristim ove adaptere sa SAMSUNGOVIM NVME SSD-ovima u mom računaru.
  • U paketu pored adaptera dobijate: 1 Aluminijumski hladnjak i 2 silikonska TermalPada kao što se vidi na priloženim Slikama.

Uz pomoć ovog adaptera imaćete maksimalne brzine. Poslednja Slika rezultat mog testa.



Trenutno najpopularnija jer se montira bez šrafljenja u računaru-samo se zabode i to je to. Nijedna druga adapter kartica ne može raditi bolje niti brže jer ova kao i ostale adapter kartice samo spjaju vezu izmedju vašeg M.2 SSD-a i PCI-Express slota a poznato je da PCI-Express slotovi daju mnogo veće brzine. Ovaj komentar se ne odnosi na PCI-Express x 1 već na Slotove: X4, X8, X16.

Kartica je: PCI-Express 3.0 X 16 i može ići u slotove:  
PCI-Express X4
PCI-Express X8
PCIExpress X16

Iako ja kartica PCI-Express x 16  - ona je u stvarnisti PCI-Express X 4 kao i sve ostale adapter kartice za NVME a ostatak pinova joj služe samo za estetiku tako da je predvidjena za slotove: PCI-Express X4, X8. X16. U koji god slot od navedena 3 da je ubodete radiće potpuno isto.


Za maksimalne brzine M.2 NVMe SSD. Mnoge matične ploče nemaju slot za M.2 a one koje imaju u većini slučajeva ne mogu da proguraju ni blizu od maksimalne brzine na koje je deklarisan M.2 NVMe SSD.



Oni koji imaju na matičnu ploču slot za M.2 SSD i ako je SSD u njemu automatski vam nisu u funkciju minimum 2 Sata konektora dok sa ovim adapterom svi SATA konektori će vam biti u funkciji.


Poslednje 2 Slike su Originalne - lično moje!

M.2 NVMe SSD to PCIe Adapter Card M key Socket Support PCI Express 3.0 x4 2230 2242 2260 2280 Size M.2 SSD FULL SPEED Riser Card

Pogledajte i ostale moje oglase,  svi predmeti koji imaju cenu su na lageru i odmah DOSTUPNI ! ! !
ID Oglasa: #114449127
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.