slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

CABLEDECONN 8k DisplayPort DP opticki kabl 10m

5.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
23
1
pre 10 dana
Odgovara na 58% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

CABLEDECONN Fiber 8K 4K DisplayPort Cable DP 1.4 HBR3 8K@60Hz 4K@144Hz High Speed 32.4Gbps Optical Fiber Slim and Flexible DP to DP Cable 10m 33ft

 

Ultra HD 8K@60Hz za prenos na velike udaljenosti, CableDeconn optički kabl je Ultra HD 8K@60Hz(4K@144Hz) obezbeđuje prenose na velike udaljenosti i ne nedostaje signal, podržava 3D vizuelne efekte, podržava brzinu osvežavanja do 144Hz, optički kabl , sa daljim i jasnijim prenosom podataka, pružajući neviđeno HD iskustvo gledanja. Molimo obratite pažnju na pravac povezivanja tokom korišćenja.


DisplaiPort 1.2/1.4, 32.4Gbps propusni opseg, stabilni prenosi, koristite 4-jezgarno vlakno za prenos TMDS signala da biste izbegli međusobne smetnje visokofrekventnih signala, podržavaju prenos na 100 metara i osiguravaju efikasan i stabilan prenos signala. Napomena: Ako želite želite da emitujete 8K@60Hz 4K@144Hz ili odgovarajuću rezoluciju preko našeg kabla, uverite se da vaš ulazni uređaj i vaš monitor podržavaju rezoluciju koju želite da prikažete. Obratite pažnju na smer povezivanja.


Obratite pažnju na smer povezivanja dok koristite naš kabl. Mora da bude priključen u ispravan smer veze, pravac veze je jedinstven. „ Izvor“ Kraj za povezivanje DisplaiPort ulaznog uređaja (računar, laptop ili drugi DP izvorni uređaj), „ Ekran“ kraj za povezivanje DP uređaja za prikaz, izlaznih ekrana kao što su HDTV, kompjuterski monitor, projektor itd. ), Ako je smer „ Izvor“ i „ Ekran“ netačan, vaš ekran se neće prikazati. Uključi i igraj, široka kompatibilnost.


Izdržljivost i fleksibilnost i jednostavan za upotrebu: Dizajniran od legure cinka, tvrdoća je mnogo veća od tvrdoće legure aluminijuma, otporna na habanje i kompresiju, izdržljiva, otporna na utikače, bez rđe, nije potreban drajver za korišćenje, audio i video sinhronizacija izlaz

ID Oglasa: #158754455
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.