slika
1 od 1

DisplayPort Cabl DVI-D 24+1

799 dinFiksno

Beograd | Palilula
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Зоран (Крњача Код Метроа)
Član od 13.01.2010.
Svi oglasi

           1080П ДП на ДВИ

ДисплаиПорт кабл ДВИ-Д 24+1 Пин ДП на ВГА адаптерски каблови за КСБОКС ДВИ на ДисплаиПорт каб

1080П ХДМИ-компатибилни ка ДВИ ХДМИ-компатибилни кабл ДВИ-Д 24+1-пин адаптерски каблови за КСБОКС ДВИ на ХДМИ-компатибилни кабл 1,8 м
         Карактеристике: 1. Повезивање рачунара компатибилних са ДисплаиПорт портом на ХДТВ, монитор или пројектор са ДВИ 2. Преноси видео високе дефиниције са вашег рачунара на ХДТВ за видео стримовање или играње игара; Повежите и конфигуришите свој монитор за проширену радну површину или пресликане екране 3. Подржава видео резолуције до 1920к1200 / 1080П (Фулл ХД) и ПЦ графичке резолуције до 2048 к 1152 @ 60Хз 4. Позлаћени конектори, голи бакарни проводници и заштита од фолије и плетенице се комбинују заједно да обезбеде врхунске перформансе кабла и поуздану повезаност 5. ДисплаиПорт конектор са резама обезбеђује сигурну везу са дугметом за отпуштање које се мора притиснути пре искључивања   Спецификације: Тип улаза: Порт за екран (мушки) Тип излаза: ДВИ  Материјал: метал, пластика Дужина каб

л 1,8 м

 Kуповина и преузимање;  
-Лично у Крњачи код Метроа уз најаву,  
Слање поузечем ПОСТ ЕКСПРЕС 
##   ПРЕПОРУКА##
Могуче слање препорученом пошиљком по цени од 200дин уз предходну уплату на рачун. (само за артикле који стају у коверат)
Овај и све остале артикле у мојој понуди могуће је инстант платити (са све поштарином) у том случају су само 200дин до 500гр тежине и штедите тако провизију коју Пошта наплаћује на пренос новца!  
Достава по договори на територији Палилуле и Старог града  po ceni od '-300 din у току дана
Aртикли су фабрички тестирани.

 

ID Oglasa: #165914829
Informacije
У наредном периоду поруџбине робе вршите искључиво путем КП огласа.

Повраћај робе не радим , само замена!

Робу шаљем ПОСТ ЕКСПРЕСОМ!

Грешком купљену робу не враћам!

    ХВАЛА
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.