slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

USB switch-er Deljeni USB B

1.299 din

Negotin
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nesha Djordjevic
Član od 20.03.2012.
Svi oglasi
 Ovaj USB prekidač omogućava 2 računara da dele 1 USB uređaj, kao što su štampač, skener, miš, tastatura, čitač kartica, fleš disk i drugi USB uređaj. Dva crna 3.0 kabla uključena u paket. Selektor USB 3.0 prekidača podržava ultra-brz USB 3.0 prenos podataka i kompatibilan je sa USB 2.0 i USB 1.1 uređajima. Uštedite svoje vreme i poboljšajte efikasnost. Imajte na umu da ovaj USB prekidač ne podržava dva računara koji dele monitor, već samo dva računara dele USB uređaj. USB 3.0 prekidač za 2 računara, dva računara se mogu slobodno prebacivati preko dugmeta za deljenje 1 USB 3.0 perifernog uređaja. Na primer, zgodno je da 2 računara dele 1 štampač. Dobar pomoćnik za posao! Ovaj USB 3.0 prekidač sa odličnom kompatibilnošću, bez drajvera za Vindovs 10/8/8.1/7/Vista/KSP i Mac OS Ks, Linuk i Chrome OS, jednostavno koristite samo uključite i igrajte. LED indikator vam omogućava da lako znate koji računar kontroliše. Naš USB 3.0 prekidač radi sa svim USB 3.0 uređajima. Imajte na umu da je kada koristite USB uređaj velike snage potreban eksterni 5V adapter. (Kabl za napajanje nije uključen, pripremite se ako je vašem USB uređaju potrebno napajanje
NOVO
Za bilo koju informaciju nazovite ili pisite.
Saljem pouzecem svima sa pozititivnim ocenama i bez negativne pri preuzimanju. Svakako je uvek moguce i licno preuzimanje.
ID Oglasa: #164589576
Informacije
Hvala sto ste pogledali moj oglas.

Pogledajte i ostale oglase u rubrici "svi oglasi"ima puno zanimljivih potpuno novih predmeta po veoma povoljnoj ceni.

Sve slike su verodostojne predmetu koji se prodaje i tome posvecujem dosta paznje da bi ste dobili bas ono sto zelite i vidite na slici.

Kupovinom 3+  predmeta popust 10%
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.