slika
slika
1 od 2

BE QUIET! Silent Loop 2 240mm

Kontakt

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
45
0
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi



 

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

 

 

 

☎ 062-100-50-57,  kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva,

Kp poruka, Viber.

 

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

 

Tip frižidera Vodeno hlađenje kompaktno Boja Crna Osvetljenje Da Veličina ventilatora 120 mm Broj ventilatora 2 kom





Silent Loop 2 240 mm je izuzetno visokih performansi i jedva čujnog kompaktnog sistema hlađenja za zahtevne, lagano podešene procesorske sisteme. - Prigušena vibracija, podesiva pumpa za vodu sa šestopolnim motorom i veoma tihim, izuzetno visokim performansama - Snažan trokomorni dizajn vodene pumpe značajno smanjuje turbulenciju i buku - Silent Vings 3 PVM - ARGB LED sa mnogo opcija i odličnim svetlosnim efektima - Lako dostupan otvor za punjenje i uključena boca za dug život Specijalni dizajn vodene pumpe - Nečujan rad Inovativna trokomorna, moćna pumpa za vodu obezbeđuje visoke performanse, a ipak tih rad hladnjaka Silent Loop 2 od 240 mm. Druga komora obezbeđuje dovoljno prostora da se rashladna tečnost rasprši, čime se smanjuje turbulencija pre nego što tečnost napusti pumpu.

U kombinaciji sa šestopolnim, trofaznim motorom, to rezultira uglađenim i stoga tihim radom. Jedva čujan rad - Zahvaljujući efektivnom prigušenju Zahvaljujući velikom prigušenju, pumpa za vodu apsorbuje vibracije i tako generiše samo minimalne vibracije. Ovo u velikoj meri smanjuje stvaranje buke - ovo je ključ za ozloglašenu tišinu! operacija. Ekstremno visoke performanse hlađenja – niska temperatura procesora Silent Loop 2 240mm, kao kompaktni vodeni hladnjak, pruža adekvatne performanse hlađenja čak i u energetski intenzivnim aplikacijama koje pomeraju granice procesora. Pumpa za vodu, radijator i ventilatori su optimizovani da rade u savršenoj harmoniji. Veliki rashladni blok - Za sve korisničke platforme Gusto rebrasti blok za hlađenje sa jedne strane i niklovani rashladni blok sa druge strane obezbeđuju maksimalnu performansu hlađenja za kompaktni radijator.

Ovo čini Silent Loop 2 360 mm savršenim za vodeno hlađenje, posebno za procesore vrhunskog kvaliteta i njihove kape velike površine.

Komplet za montažu sTRKS4 dostupan je zasebno. Tiha krila 3 ​​ventilatora - Impresivan odnos buke/snage Silent Vings 3 120 mm PVM ventilator velike brzine ima sedam lopatica optimizovanih za vazduh, šestopolni motor sa niskim nivoom vibracija i dinamičke tečne ležajeve.

Ulazni otvor okvira ventilatora je levkastog oblika, što rezultira izuzetno jakim vazdušnim pritiskom, što ih čini idealnim za vodeno hlađene radijatore. Zapanjujuća svetla - Brojne opcije i spektakularni svetlosni efekti ARGB LED svetla čine Silent Loop 2 240mm jedinstvenim sa različitim režimima osvetljenja.

Svetlosna igra se može sinhronizovati sa ugrađenom ARGB kontrolom, ali takođe možete da prelazite između boja i efekata pomoću žičanog daljinskog upravljača.

A budi tih! belo svetlo natpisa može se uključiti ili isključiti u zavisnosti od individualnog ukusa. Lako se puni - Lako punjenje i dug životni vek Port za punjenje je lak za pristup, što punjenje čini bezbednim i praktičnim i pojednostavljuje održavanje. Priložena boca za tečnost takođe doprinosi dugovečnosti.




ID Oglasa: #136121333
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.