Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Kompjuteri | Desktop > Kuleri

slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Thermalright TL-C12C-S RGB kuler 3 komada 4 pin

1.900 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
25
2
pre 13 dana
Papaja Ns
Član od 31.05.2023.
Svi oglasi

Thermalright TL-C12C-S Ks3 CPU ventilator 120 mm ARGB ventilator kućišta, 4-pinski PVM tihi računarski ventilator sa uključenim S-FDB ležajem, ventilator za hlađenje do 1500 obrtaja u minuti

Pakovanje od 3 komada

 

【Ventilator za hlađenje visokih performansi Automatska kontrola brzine matične ploče preko 4PIN PVM interfejs kabla ventilatora, koji može odrediti brzinu prema temperaturi matične ploče, sa maksimalnom brzinom od 1500 RPM. Konfigurisan sa kablom do 55 cm za PVM seriju kontrole ventilatora, idealno za kućišta i CPU hladnjake.

    【Kvalitetni ležajeviPažljivo razvijeni kvalitetni S-FDB ležajevi rešavaju problem podrhtavanja lopatica ventilatora za hlađenje računara u režimu podizanja, držeći buku ventilatora na minimumu dok obezbeđuju maksimalne performanse hlađenja kada je to potrebno i produžavaju vek trajanja ventilatora.

    [Odlično LED svetlo] LED raspršena argb lopatica ventilatora visoke osvetljenosti može efikasno da reflektuje svetlost, čineći ARGB svetlosni efekat mekšim i savršenije se uklapa sa hladnjakom i kućištem. Do 17 režima svetlosnih efekata sa ARGB podrškom, boja se može upravljati i sinhronizovati preko porta na matičnoj ploči.

    【Veličina tihog ventilatora Model: TL-C12C-S Ks3, Veličina: 120*120*25mm, Brzina: 1500RPM±10%, Buka ≤ 25,6dBA Konektor: 4pin pvm, Struja: 0,20A, Vazdušni pritisak: 1,5 mm H. Protok vazduha: 66,17 CFM, Veći protok vazduha za poboljšane performanse hlađenja.

    【Perfect MatchPC ventilator se može koristiti ne samo kao ventilator kućišta, već je takođe pogodan za upotrebu sa CPU hladnjakom kako bi se zajedno stvorio efekat hlađenja, koji može oduzeti suvu toplotu iz kućišta i visoku temperaturu koju generiše CPU u radu, što omogućava maksimalno hlađenje; Idealan za kućišta, radijatore i CPU hladnjake.    T6. K1

ID Oglasa: #165870044
Informacije
  • Plaćanje pouzećem ili na žiro-račun
  • Slanje paketa Post Express-om , kupac plaća poštarinu
  • Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu po dogovoru
  • Reklamacije u roku od  14 dana od preuzimanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.