slika
1 od 1

Gigabyte GA-Z77M-D3H vrhunska 1155 maticna ploca

49 €

Požarevac
Korišćeno
Dostupno odmah
113
0
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Ivan 062 533 676
Član od 01.07.2011.
Svi oglasi

Prodajem vrhunsku maticnu plocu za intel socket 1155 leziste, Gigabyte GA-Z77M D3H, LGA 1155, koja podrzava drugu i trecu generacju intel procesora ( sandy i ivy bridge). Maksimalno podrzava do 32gb rama i do i7 2700k, i7 3770k procesora. Poseduje integrisanu grafiku preko procesora, ima pciex16 graficki slot, sata III portove i usb 3, o. Microatx format, 244 x 244 mm. Uz nju ide originalni limcic. Ispravna u potpunosti.

 

 

Svaka maticna ploca koju prodajem se testira u sveze instaliranom operativnom sistemu, proverenim komponentama i pod svim drajverima. Proverava se zvuk, svi slotovi, integrisana grafika ako je ploca ima (3d render), proverevaju se temperature North Bridge(NB/FSB) cipa i South Bridge (ICHR) cipa komplet. Naravno , pored navedenog se vizuelno proveravaju kondenzatori i sve ostalo. Ako ploca prodje sve testove, ide u dalju prodaju kao ispravna. Umem da razlikujem neispravnu, poluispravnu i potpuno ispravnu plocu, tako da nema potrebe da me pitate opet da li je ploca ispravna i tako dalje. Ukoliko maticna ploca ima neki nedostatak, taj se nedostatak navodi u oglasu, a cena se srazmerno smanjuje. Svaki test imam sniman  i rezultat (generalije ploce i specifikacije) u vidu slikanog testa u bazi podataka, kao i sliku iz samog programa za test. Radnu garanciju u nekoj duzini trajanja ne dajem zbog losih iskustava sa kupcima. Jedinu radnu garanciju dajem ja licno ukoliko vam ja licno ugradjujem plocu iz oglasa.

Ukoliko plocu prepravljate u bilo kojem obliku (Xeon serverske procesore, fles biosa i slicno) to radite na sopstvenu odgovornost. Molim kupce da procitaju gore napisan tekst da bismo izbegli neprijatne situacije i ustedeli moje a i vase vreme. Saljem brzom postom, lepo i sigurno upakovano.

Za vise informacija o ostalim racunarskim komponentama, monitorima i gotovim racunarima, pogledajte sve moje oglase.

Molim zainteresovane kupce da pazljivo citaju oglase, da se inforimisu o zeljenom predmetu pre narucivanje i kupovine istog

 Naknadne reklamacije ne uvazavam jer se nisu dovoljno informisali. Za sve sto vam nije jasno mozete pitati.

 

ID Oglasa: #163803482
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.