slika
slika
slika
1 od 3

LOGITECH G Pro Wireless black

104 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
52
1
pre 9 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Technoplus online
Član od 07.10.2019.
Svi oglasi

Napravljen za pobednike uz učešće profesionalaca

Bežični miš dizajniran za PRO gejming stvoren je da bude jasan izbor za profesionalne e-sportiste. Logitech G sarađivao je sa više od 50 profesionalnih igrača više od 2 godine kako bi pronašao savršen oblik, težinu i hvat, uz LIGHTSPEED bežičnu tehnologiju i HERO 16K senzor. Tako je rođen miš, dizajniran za igre s neuporedivim poznavanjem i preciznošću, a kada ga koristite, takođe imate šansu za pobedu.

Naš senzor dizajniran za najpreciznije gejming iskustvo
Profesionalni e-sportisti žele još više brzine i preciznosti, što se poklapa sa ambicijama Logitech G. I novi HERO 16K senzor dizajniran za gejming preuzeo je vodeću ulogu u svetu igara. HERO 16K je optimizovan za PRO bežični miš kako bi pratio neverovatno brze pokrete preko 400 IPS, a opet bez klizanja. HERO 16K može dostići vrhunske performanse pri svim osetljivostima: nema zaglađivanja, ubrzanja i filtriranja između 100 i 16.000 DPI. U poređenju sa svojim prethodnicima (npr. modelom PMW3366), HERO 16K senzor troši deset puta manje energije, tako da ima lakšu bateriju i duži vek baterije. Profesionalci zaslužuju najbolje - a najbolje se zove HERO 16K.

Bežični LIGHTSPEED
Sloboda i neometanost od suštinskog su značaja za profesionalne igrače. Vučenje žičanog miša izaziva trenje i ometanje, što je neprihvatljivo u svetu profesionalnog e-sporta. Inovativna bežična tehnologija od kraja do kraja ne pati od kašnjenja, problema sa povezivanjem ili napajanjem, pružajući stalnu i bezprekornu vezu sa stopom prijavljivanja od 1 milisekunde. Bez žica.

Izuzetno lagan
Najnoviji interni dizajn okvira od strane Logitech G rezultirao je neverovatnom niskom težinom od samo 80 grama. Neverovatno tanka spoljna ljuska, samo 1 mm debljine, napravljena je inovativnim dizajnom merdevinskih okvira, pružajući snagu i strukturalnu stabilnost pogodnu za takmičarske uslove.

Posebna LiPo baterija sposobna je za izuzetno dug radni vek i lagana je: tako da će bežično igranje biti bez problema i bez brige tokom celog vremena. Vaša baterija će trajati čitave nedelje vaših svakodnevnih priprema tokom nekoliko sati dnevno. Ako je napunite pre trke, možete je zaboraviti dok igrate.

6 programabilnih tastera
Logitech G PRO bežični miš za gejming može odmah da se koristi sa fabričkim postavkama tastera, ali uz pomoć Logitech Gaming Software (LGS) možete ga i prilagoditi prema svojim željama. Možete konfigurisati svih šest tastera tako da, na primer, možete pokrenuti in-game komande pomoću njih.

 

 

 

 

ID Oglasa: #160717272
Informacije
    • NOVO  |  SVE ZA PC  |  GARANCIJA  |  NAJJEFTINIJE !



    • SVI PROIZVODI SU POTPUNO NOVI  (NEOTPAKOVANI) + GARANCIJA !

    • LIČNO PREUZIMANJE:   BEOGRAD 
    • NOVI SAD DOSTAVA NA KUCNU ADRESU 
    • Napomena: Cene se proveravaju na dan kupovine, podložne menjanju !

    • Placanje pouzećem u dinarskoj protivvrednosti


 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.