slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Velika RGB Podloga za Misa PICTEK PC328 80x35

2.999 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
284
10
pre 9 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
slanje od 7maja GODISNJI ODMOR
Član od 21.05.2010.
kp izlog

PICTEK PC328 velika RGB podloga za miš za igranje Ekstra velika mekana podloga za miš za kompjutersku tastatatursku  DOSTAVA 320 din plcanje po prijemu

 

karakteristike:

RGB svetlosni efekat

Sa punim spektrom od 16.8 miliona oia boja, piktek hheleon prevelika zodloga miš osvetljavaš uzrastor šaranje šare šare šare šare šare šare šare šare šaranje šara Možete ga prilagoditi bilo kojoj zamislivoj nijansi koju volite pomoći kontrolora. (Napomena: RGB svetlo radi samo na računaru. )

16 RGB svetlosnih režima

Ne zaboravite da programirate. Ova RGB podloga za miš dolazi sa 16 unapred podešenih svetlosnih režima, 3 nivoa podesive osvetljenosti, funkcijom uključivanja/isključivanja svetlo dugim pritiskom na dugme u trajanju od 3 sekunde. Budite sigurni da niste, i da ćete morati da sačekate potterebe i atmosferu.

proširena veličina

Veličina 80*35*0,4 cm, 5 cm širi od većine podloga za miša na tržištu, ova podloga za miša za igru savršeno odgovara vašoj radnoj površini i pruža širi prostor za kretanje. Proširena podloga mš jogodna zipove tastatura i miševa, prublii dovoljno zostora pronali ° c r oči.

kvalitetne teksture

Izuzetno velika površina podloge za miš je napravljena od pletenog materijala Superfine vlakana, pružajući ultraglatku površinu i precizno pozicioniranje miša. Vodootporna površina premaza efikasno sprečava slučajna oštećenja od prolivene tečnosti. Neklizujući gumena baza nudi vrhunsku stabilnost na radnoj površini, omogućavajući vam da uživate u maksimalnoj preciznosti u najstrastvenoj igri.

Jednostavan za korišćenje

Potrebno je samo da naučite podlogu za miš sa računarom. Nije potreban drajver, pravi plug i plai. Možete promeniti svetlosne efekte ili uključiti/isključiti samo pritiskom na dugme. Zapamtite da je napisano ili da je dostupno u kutiji. Osim toga, ovo izdrživo dugme prolazi naš pritisak od 10 miliona puta.

Najbolji pratilac na radnoj površini

PICTEK velika podloga za miš je dovoljno velika da obezbedi glavu i preciznu kontrolu miša kako bi vam pomogao da postignete bolje performanse tokom igranja igara ili rada. RGB efekat odgovara vašoj radnoj površini i stvara kul iskustvo igranja čak i u mraku.

maksimalni komfor

Jedno dugme kontroliše prostirku. Jedan klik: promenite 16 svetlosnih režima. Dvaput kliknite: podesite osvetljenost. Dugi pritisak u trajanju od 3 s: uključeno/isključeno svetlo. Funkcija automatske memorije pamti vaš poslednji režim osvetljenja nakon uključenja. Ne zaboravite da ga date sebi.

Superiorna izdržljivost

Podloga za miša je napravljena od superfinog pletenog materijala, koji može efikasno sprečiti štetu od prolivenih pića ili drugih tečnosti; Takođe se lako čistim vodom. 1,8M najlonski pleteni kabl visoke čvrstoće obezbeđuje stabilan prenos svetlosnih efekata. Intenzivne dvostruko prošivene ivice od najlona pružaju višeslojnu zaštitu,
 bez guljenja i delaminacije, efikasno sprečavajući savijanje i habanje.

ID Oglasa: #145358051
Informacije

 sajt   fipkashop com 

placanje  po prijemu pouzecem ukupna postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.