slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

VicTsing PC313 RGB Podloga za miš za igranje Velika proširen

2.500 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
366
10
pre 9 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
slanje od 7maja GODISNJI ODMOR
Član od 21.05.2010.
kp izlog

dostava 360 din placanje po prijemu

VicTsing PC313 RGB Podloga za miš za igranje Velika proširena LED podloga za miš 13 svetlosnih režima 2 nivoa osvetljenosti Neklizajuća gumena podloga za miš

Ultimativno RGB uranjanje

8 statičkih režima, 5 dinamičkih režima plus 2 nivoa osvetljenosti, ova RGB podloga za miša sa 13 opcija osvetljenja će doneti žive boje na vašem stolu. Fantastična oprema koja se može dodati u vaš prostor za igre.

Velika veličina da pokrije sve

Sa dužinom do 80 cm i širinom do 30 cm, VictSing KSL podloga za miš je dovoljno velika da stane na vašu tastaturu, miša, slušalice i još mnogo toga, i omogućava vam da pravite velike poteze bez brige da ćete ostati bez prostora.

Optimizujte preciznost u igri

Naš miš za igre je napravljen od mikro tkanih vlakana. Takva tekstura je mekša i glatkija sa manjim trenjem. Može maksimizirati preciznost praćenja miša i omogućava vam da igrate igru sa boljom kontrolom.

Neklizajuća gumena osnova

Čvrsta gumena podloga je specijalno dizajnirana da eliminiše neželjene pokrete za intenzivnu igru. Čvrsto se drži za bilo koju glatku površinu i može se bezbedno držati na mestu bez obzira koliko jako igrate.

Izdržljiv i vodootporan

Dizajniran od vrhunskih materijala sa ojačanom prošivenom ivicom, naša LED podloga za miš je velike izdržljivosti i neće se habati niti se oljuštiti. Otporan je na vodu i lako se čisti vlažnom krpom za veliku udobnost.

Opis proizvoda:

Napravite zadivljujući svetlosni efekat i donesite ultimativno uranjanje u igrice!

uključi i igraj
Našu podlogu za miš za laptop može da napaja bilo koji uređaj opremljen USB-om. Potrebno je samo da ga priključite i radiće bez potrebe za instaliranjem drajvera.

Mekana i udobna
Površina sa mikro teksturom je ultra meka i glatka, plus njen dizajn debljine od 4 mm, prilično je udoban za dodirivanje zglobova i ruku.

Kontrola sa jednim dugmetom
Kratko pritisnite dugme za svetlo da biste promenili 13 režima pozadinskog osvetljenja. Dvaput pritisnite da biste podesili 2 nivoa osvetljenosti. Dugo pritisnite 3 s da biste uključili/isključili svetlo.

Paket sadrži

1 k velika RGB podloga za miš

ID Oglasa: #145358166
Informacije

 sajt   fipkashop com 

placanje  po prijemu pouzecem ukupna postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.