slika
slika
slika
1 od 3

wifi ruter

2.200 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
103
3
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milica Mica Pavlovic
Član od 08.12.2020.
Svi oglasi

2200din Ako imate slab WiFi signal u nekom delu svoga stana, kuće ili dvorišta, proširite ga i pojačajte sa ovim uređajem. Instalacija je izuzetno jednostavna, može se podesiti žično ili bežično preko tableta ili mobilnog telefona. Prikačite se, pronađete Wifi signal, ukucate potrebne parametre (šifru) i izvršite podešavanje. Tri osnovne funkcije ovog uredjaja su: - Wifi Repeater - Pojačava slab wi/fi signal i povećava razdaljinu sa koje mozete da primite dobar signal. Idealno za kuće, stanove, zgrade, dvorišta i druge velike prostore - Wifi Router - Lan internet pretvara u Wifi signal i jednostavno Vaš običan router postaje Wifi router - Wifi signal pretvara u LAN internet, tako da uredjaj koji nema WIFI konekciju jednostavno direktno povežete na WIFI router (repeater). Radi kao običan router, jednostavno se uključi u struju. Maksimalna brzina protoka: 300Mbs RJ45 utičnica Reset button Zaštita od groma Led indikatori Boja: Bela Podržava režim bežičnog repitera i standardni AP režim Podržava 2.4GHZ WLAN, WPA2, WPA and WEP enkripciju Podržani standard: Wi-Fi 802.11g, Wi-Fi 802.11b, Wi-Fi 802.11n Jednostavno se instalira, samo instalirajte na utičnicu i unesite lozinku rutera koja će se koristiti. Pakovanje: Wifi repeater - router LAN kabl za konfiguraciju RJ45 Detaljno uputstvo na engleskom jeziku sa slikama Originalno pakovanje - kutiju.

ID Oglasa: #146120016
Informacije

Ne radimo licno preuzimanje osim gde to nije navedeno u opisu , sva roba se salje iskljucivo putem kurirskih sluzbi, kontakt samo putem kp poruka

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.