slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

ELECROW 7 Inch Monitor 1024x600 Touchscreen Monitor - NOVO

5.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
40
2
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 16

 

ELECROV 7-inčni monitor 1024k600 Prenosivi monitor osetljiv na dodir za laptop kompatibilan sa Raspberri Pi Banana Pi Jetson Nano računarom


Mali monitor 】7" mini monitor, podržava rezoluciju 1024k600, IPS LCD ekran pomaže da boje budu živopisne i prikazuje slike pod širokim uglom gledanja. Panel ekrana osetljivog na dodir od kaljenog stakla, izdržljiviji i otporniji na ogrebotine.
Uredno i uredno povezivanje】Sa dodatnom opremom uključenom u kutiju, možete lako da montirate svoj Pi na poleđinu ovog prenosivog monitora sa ekranom osetljivim na dodir sa postoljem. Dolazi sa prilagođenim konektorima, nema više zamršenih kablova koji vire sa strana ekrana. 4 rupe koje su skrivene na uglovima zadnje strane mogu vam pomoći da montirate ceo prenosivi ekran na svoj „ uradi sam“ projekat.
Monitor sa ekranom osetljivim na dodir 】Ovaj prenosivi monitor osetljiv na dodir od 7 inča je plug &plai, besplatan pogon. HD port za signal i mikro USB port za napajanje i dodir. Kompatibilan sa Raspberri Pi 5/4/3/2, PC, laptop, TV i konzolama za video igre kao što su NS/KSBOKS/PS4. Kada se koristi kao prenosivi računarski monitor, podržava Vin11/10/8/7, dodir u 5 tačaka. Kada radite sa Raspberri Pi, podržava Raspbian, Ubuntu, Kali, Retropie i single touch. Kada radite sa Jetson Nano, podržite Ubuntu, jednim dodirom.
Podešavanje zvučnika, osvetljenosti i jačine zvuka】Pozadinsko osvetljenje i jačina zvuka mini monitora se mogu podesiti po potrebi. Dolazi sa 2 audio zvučnika koji pomažu da poboljšate vaše audiovizuelno iskustvo.
Multifunkcionalni prenosivi ekran】Ovaj monitor od 7 inča možete koristiti kao prenosivi spoljni monitor za mini računar, monitor za igre za konzole za igre, drugi monitor za laptop kada ste u pokretu itd.

ID Oglasa: #165682243
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.