slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Monitor TOUCH SCREEN 10,4"

21.900 dinFiksno

Vranje
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
51
2
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Rajko
Član od 16.04.2016.
Svi oglasi
  1. Izvanredna Interaktivnost: Dodirnite, povucite, zumirajte - sve što možete zamisliti, ovaj monitor će to omogućiti. Sa preciznim touch screenom, vaša interakcija sa aplikacijama i sadržajem će biti fluidna i intuitivna.
  2. Kristalno Čista Rezolucija: Uživajte u oštrom i jasnom prikazu sa visokom rezolucijom ovog monitora. Svaki detalj će biti prikazan sa neverovatnom jasnoćom.
  3. Svestrana Upotreba: Bilo da ste u kancelariji, kod kuće ili na putu, ovaj monitor će vam pružiti neverovatnu fleksibilnost. Koristite ga kao POS terminal, dodatni ekran za vaš laptop, za prezentacije na terenu ili kao interaktivni displej za vaše klijente - mogućnosti su neograničene.
  4. Pouzdanost i Trajnost: Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj monitor je dizajniran da izdrži intenzivnu upotrebu. Bez obzira da li je u pitanju svakodnevno korišćenje u poslovnom okruženju ili zahtevni kreativni projekti, možete računati na pouzdanost ovog uređaja.
  5. Lako Povezivanje: Sa različitim ulazima, uključujući HDMI, VGA i USB, povezivanje sa različitim uređajima je jednostavno. Bez muke možete povezati vaše računare, tablete ili druge uređaje i odmah započeti sa radom.
ID Oglasa: #163594982
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.