Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Automobili | Oprema > Držači za mobilne i tablete

slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Philips drzac za mobilni

690 din

Novi Sad
Novo
504
16
pre 7 dana
Audio Power
Član od 31.05.2011.
kp izlog

Philips DLK4411SB Vakumski nosač

 

Tip: Vakumski drzac za mobilni

Prizvođač: Philips

Zemlja porekla:   Kina

 

Philips DLK4411SB Vakumski nosač za mobilni telefon je odlična stvar koja se koristi kao oslonac za vaš mobilni telefon. Nosači za mobilne telefone za auto čini vašu vožnju mnogo lakšom jer ćete moći da pored vašeg volana imate navigaciju i saputnika sa kojim ćete brže stići do destinacije. Dizajnirani su da stoje na nekoj tvrdoj površini kako biste mogli da uživate u nekom video sadržaju, slikama ili jednostavno ako želite da vaš telefon stoji u stilu

Fantastičan hands-free nosač - postavite mobilni telefon, naslonite se i uživajte u gledanju vesti, filmova i video klipova bez držanja telefona u ruci!

Jedinstven dizajn dodatno pričvršćuje telefon za sebe. Rotira se čak 360° što Vam omogućava podešavanje najboljeg ugla za udobno gledanje omiljenog filma.  Može se fleksibilno rotirati za 360 stepeni,

Visokokvalitetna ABS plastika čini dizajn noča bude delikatan i privlačan za oči, veoma zgodan za korisnike koji moraju često da koriste telefon u autu.

Proizvod je obrađen visokokvalitetnim i ekološki prihvatljivim materijalima koji vam pomažu da se više fokusirate na vožnju.

 

Philips DLK2412SB Vakumski nosač za mobilni telefon možete koristiti kod kuće, na poslu, a i u automobilu ne zauzeima prostor i ne ometa preglednost tokom vožnje.

Savršeno osmišljen dizajn Vam donosi mnoge mogućnosti. Pogodan za sve prilike, oslobađa ruke bilo kada i bilo gde!

 

TEHNIČKE KARAKKTERISTIKE:  

•  Vakumski nosač za mobilni telefon
•  Rotacija 360 stepeni
•  Širina od 55mm do 95mm
•  Neklizajuća pozadina nosača


Pogledajte i nase ostale oglase

Roba porucena do 13h salje se istog dana

Saljemo pouzecem kurirskim sluzbama Aks, Bex, Post express
Sve nase artikle mozete preuzeti i licno u nasoj maloprodaji na adresi:  
Audio power
Futoska 40
21000 Novi sad
021-654-6556

ID Oglasa: #101811516
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.