slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

WAVLINK 300mbps Wi-Fi Range Extender

1.999 din

Leskovac
Korišćeno
Dostupno odmah
175
3
pre 2 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Elektronika, 064/0754-160
Član od 07.12.2014.
WAVLINK 300mbps Wi-Fi Range Extender sa dve Antene

Вавлинк 300Мбпс 802.11Н/Б/Г бежични ВиФи репетитор/ектендер/рутер мрежни појачивач сигнала опсега


Опис производа:


ВН578Р2 је дизајниран да погодно прошири покривеност и побољша јачину сигнала постојеће бежичне мреже како би се елиминисале мртве зоне.  Са бежичним Н брзинама од 300 Мбпс, проширењем опсега дугмади, минијатурном величином и зидним дизајном, проширење бежичне мреже никада није било лакше.  Поред тога, Етхернет порт омогућава ВН578Р2 да делује као бежични адаптер за претварање жичаног уређаја у бежични.


Карактеристике производа:  
(1) Повећајте ВиФи покривеност: Проширите постојећу ВиФи покривеност и створите јачи сигнал у тешко доступним областима.  
(2) Високе перформансе: Брзина до 300 Мбпс, идеално за стримовање музике, прегледање веба, онлајн игре;  Екстерне антене са високим појачањем побољшавају бежичне сигнале за стабилну Ви-Фи везу и бољу Ви-Фи покривеност.  
(3) Једноставно подешавање: Смарт ЛЕД помаже у проналажењу најбоље локације за оптимизацију перформанси.  Дугме ВПС подржава везу са сигурносним шифровањем „ Оне Пусх“ и поједностављује подешавање.  
(4) Етернет порт: Омогућава екстендеру да функционише као бежични адаптер за повезивање жичаних уређаја.  
(5)3 режима у 1: подржава рутер, репетитор и АП режим;  Вишенаменски прекидач омогућава да функција лако испуни све ваше захтеве.



Више функција:  
1. ВиФи проширење опсега - Проширите ВиФи покривеност постојеће бежичне мреже  
2. Бежична приступна тачка - Претворите жичану мрежу у бежичну, омогућавајући приступ Интернет конекцију са лаптопа, таблета, телефона или других ВиФи уређаја.  
3. Бежични рутер: Креирајте тренутну приватну бежичну мрежу и делите Интернет са више ВиФи уређаја, што је погодно за већину хотела и мрежа.  


Обезбедите бољу Ви-Фи покривеност у свом дому
Повећајте домет ваше постојеће мреже, нудећи ВиФи до 300 Мбпс и одржавајте све своје омиљене уређаје - лаптопове, таблете, играчке конзоле и паметне телевизоре - што је брже могуће.


2 екстерне антене и Супериор Цхип
2 екстерне антене са високим појачањем за брзо и стабилно бежично умрежавање и врхунски уграђени чип да би се осигурала изузетна компатибилност и стабилност, која ће задовољити све Ви-Фи захтеве.


Индикатор паметног сигнала
Паметно ЛЕД светло пружа лаку индикацију, омогућавајући вам да пронађете савршену локацију за оптималну покривеност.


лако подешавање
Брзо и лако успоставите своју брзу и безбедну кућну мрежу која ће вам помоћи да сурфујете, стримујете и гледате за неколико минута.  ВН578Р2 се може бежично конфигурисати помоћу мобилног терминала заснованог на иОС-у и свих Андроид паметних телефона, таблета или жичаних конфигурисаних преко лаптопа/стоних рачунара.


Универзална компатибилност
Ради са било којим Ви-Фи рутером или приступном тачком.

 
Топли подсетник:  
* 1) Лозинке вашег репетитора су исте као и лозинке вашег рутера.  
* 2) Више од 70% сигнала се препоручује за најпоузданију везу.  
*3) Лоша сигнална веза може узроковати споре брзине или пад везе.  
*4) Ако не видите жељену бежичну мрежу, можете да померите проширивач домета ближе рутеру и поново скенирате јер је можда ван домета.  
*5) Екстендер може само да прошири Ви-Фи покривеност, не може да повећа брзину вашег оригиналног руте
ID Oglasa: #137580143
Informacije

Posiljke se salju iskljucivo postexpres postom pouzecem  , danas za sutra ukoliko nema nekih izmena ili dogovora 

 

Da bi postarina bila jeftinija oko 200 din , poisiljka moze biti poslata kao CC  paket koji putuje duze od postexpress posiljke .   Za realiciju ovakve usluge potrebna je uplata unapred za kupljeni premet .

 

Za slanje je potrebna kompletna adresa.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.